ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria de los procesos de estabilización, mediante concurso-oposición, para la cobertura definitiva de las plazas vacantes de personal funcionario y de personal laboral del Consejo Comarcal de El Bages, en la oferta pública de estabilización del año 2023.

Anunci pel qual es fa públic que per decret de presidència de 18 de gener de 2024 (núm. 2024/32), s'ha aprovat la convocatòria dels processos d'estabilització, mitjançant el sistema selectiu de concurs oposició, per a la cobertura definitiva de les places vacants personal funcionari i de personal laboral del Consell Comarcal del Bages, a l'oferta pública d'estabilització de l'any 2023, que tot seguit es detallen:

 

"2.2 Places subjectes al sistema de selecció de concurs oposició

 

2.2.1 Places de personal funcionari:

Codi 02F EST- CO.

Grup i subgrup: A//A1

Escala d'administració especial, subescala tècnica

Categoria: Tècnic/a de grau superior Arquitecte/a

Nombre de places: 1

Sistema: Concurs oposició. Torn Lliure.

 

2.2.2 Places de personal laboral:

Codi 02L EST - CO.

Grup i subgrup assimilat a personal funcionari: A/A2

Categoria: Tècnic/a de l'Arxiu Comarcal del Bages

Nombre de places: 1

Sistema: Concurs oposició. Torn Lliure."

 

Les bases íntegres reguladores d'aquestes convocatòries varen ser publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona núm. 202210191918 de data 21 de desembre de 2022, i estan exposades a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Bages i a la pàgina web www.ccbages.cat

Amb aquest anunci s'obre la convocatòria, dels processos d'estabilització, publicada al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona núm. 202410007610 en data 23/01/2024.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els successius anuncis relatius a aquestes convocatòries es publicaran a la seu electrònica del Consell Comarcal del Bages, i el nomenament com a personal funcionari de carrera de les persones seleccionades es publicarà en el BOPB.

 

Manresa, 23 de gener de 2024

 

Eloi Hernàndez i Mosella

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16633 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria de los procesos de estabilización, mediante concurso-oposición, para la cobertura definitiva de las plazas vacantes de personal funcionario y de personal laboral del Consejo Comarcal de El Bages, en la oferta pública de estabilización del año 2023.","published_date":"2024-02-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16633"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Bages,DOGC,DOGC 2024 nº 9100 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-13/16633-anuncio-aprobacion-convocatoria-procesos-estabilizacion-concurso-oposicion-cobertura-definitiva-plazas-vacantes-personal-funcionario-personal-laboral-consejo-comarcal-bages-oferta-publica-estabilizacion-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.