ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la oferta de empleo público para el año 2024.

Per donar compliment al que disposa l'article 285.1 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es fa pública l'aprovació de l'Oferta pública d'ocupació d'aquesta Corporació 2024, aprovada per Decret de l'alcaldia de data 26 de gener de 2024.

 

PERSONAL FUNCIONARI

GRUP

ESCALA DE CLASSIFICACIÓ

SUBESCALA/COS

DENOMINACIÓ

Nº PLACES

SISTEMA SELECCIÓ

A1

Administració Especial

Tècnica

Arquitecte/a

1

Concurs/oposició lliure

C1

Administració General

Administrativa

Administratiu/va

1

Concurs/oposició lliure

PERSONAL LABORAL

AP

Personal d'oficis

 

Peó brigada

1

Concurs/oposició lliure

 

 

Conforme a les previsions de l'article 123 de la vigent Llei 39/2015, d'1 d'octubre, Llei del Procediment administratiu comú de les administracions publiques, contra aquest acte administratiu, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar recurs potestatiu de reposició davant del mateix òrgan que l'ha dictat dintre del termini d'un mes, comptat a partir del dia següent al de la seva publicació en la forma legalment establerta.

 

Així mateix, de conformitat amb als articles 45 i 46 de la mateixa Llei, podrà interposar- se directament recurs davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu dintre del termini de dos mesos, comptats a partir següent al de la seva publicació en la forma legalment establerta, sense perjudici de qualsevol altre recurs que s'estimi adient, en base allò que estableixen l'article 112 i 114 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, i els articles 8 i ss, 25, i 46 i concordants de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciós- administrativa.

 

Santa Eulàlia de Riuprimer, 29 de gener de 2024

 

Xavier Rovira Montells

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
16069 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la oferta de empleo público para el año 2024.","published_date":"2024-02-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"16069"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Eulàlia de Riuprimer,DOGC,DOGC 2024 nº 9094 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-05/16069-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-oferta-empleo-publico-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.