ANUNCIO sobre nombramiento de personal.

Resolució de 25 de gener de 2024 de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, per la qual es fan públics els següents nomenaments i contractacions:

 

Primer.- La senyora Alba Santamaria Figuls, com a personal funcionari de carrera agent de policia local, codi plaça F04012 enquadrada dins l'escala d'administració especial, grup de classificació C, subgrup C1 i nivell de destinació 15 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball d'agent, segons Decret d'Alcaldia de 28 de desembre de 2023 i amb efectes del dia 26 de desembre de 2023

 

Segon.- El senyor Oleguer Zanuy Soler, com a personal funcionari interí, auxiliar administratiu/va, codi plaça F06906 enquadrat dins l'escala d'administració general, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure'l provisionalment al lloc de treball d'auxiliar de serveis econòmics/intervenció, segons Decret d'Alcaldia de 27 de desembre de 2023 i amb efectes del dia 1 de gener de 2024.

 

Tercer.- El senyor Roberto Vallecillos Zamora, com a personal laboral fix, conserge, codi plaça L05909 categoria subaltern, grup de classificació AP i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure'l definitivament al lloc de treball de conserge, segons Decret d'Alcaldia de 27 de desembre de 2023 i amb efectes del dia 15 de gener de 2024.

 

Quart.- La senyora Montserrat Moncunill Closa, com a personal laboral fix, dinamitzador/a de serveis personals, codi plaça L05603 categoria tècnica auxiliar, grup de classificació C, subgrup C1 i nivell de destinació 15 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball de dinamitzador/a infància i joventut, segons Decret d'Alcaldia de 27 de desembre de 2023 i amb efectes del dia 15 de gener de 2023.

 

Cinquè.- La senyora Marta Grau Llopart, com a personal funcionari de carrera, administratiu/va, codi plaça F00510 enquadrat dins l'escala d'administració general, grup de classificació C, subgrup C1 i nivell de destinació 15 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball d'administratiu/va de serveis territorials, segons Decret d'Alcaldia de 28 de desembre de 2023 i amb efectes del dia 15 de gener de 2024.

 

Sisè.- La senyora Raquel Álvarez Gubianas, com a personal funcionari de carrera, educador/a social, codi plaça F03202 enquadrada dins l'escala d'administració especial, grup de classificació A, subgrup A2 i nivell de destinació 19 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball d'educador/a social, segons Decret d'Alcaldia de 3 de gener de 2024 i amb efectes del dia 4 de gener de 2024.

 

Setè.- La senyora Andrea Quesada Cánovas, com a personal funcionari interí, auxiliar administratiu/va, codi plaça F06904 enquadrat dins l'escala d'administració general, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la provisionalment al lloc de treball d'informador/a tramitador/a de l'OAC, segons Decret d'Alcaldia de 23 de gener de 2024 i amb efectes del dia 22 de gener de 2024.

 

Vuitè.- El senyor Francesc Xavier Sánchez Climent, com a personal funcionari de carrera, tècnic/a arxiu, codi plaça F02301 categoria tècnica superior, grup de classificació A, subgrup A1 i nivell de destinació 20 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure'l definitivament al lloc de treball de tècnic/a d'arxiu, segons Decret d'Alcaldia de 24 de gener de 2024 i amb efectes del dia 1 de febrer de 2024.

 

Novè.- El senyor Jordi Segon Armengol, com a personal funcionari de carrera, tècnic/a SIG, codi plaça F03301 categoria tècnica grau mitjà, grup de classificació A, subgrup A2 i nivell de destinació 19 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure'l definitivament al lloc de treball de tècnic/a SIG, segons Decret d'Alcaldia de 24 de gener de 2024 i amb efectes del dia 1 de febrer de 2024.

 

Desè.- La senyora Maria Alba Xarpell Serracanta, com a personal funcionari de carrera, arquitecte/a tècnic/a, codi plaça F02601 categoria tècnica grau mitjà, grup de classificació A, subgrup A2 i nivell de destinació 19 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball d'arquitecte/a tècnic/a, segons Decret d'Alcaldia de 24 de gener de 2024 i amb efectes del dia 1 de febrer de 2024.

 

Onzè.- La senyora Mònica Valdivieso Vacas, com a personal funcionari de carrera, treballador/a social, codi plaça F02803 categoria tècnica grau mitjà, grup de classificació A, subgrup A2 i nivell de destinació 19 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball de treballador/a social, segons Decret d'Alcaldia de 24 de gener de 2024 i amb efectes del dia 1 de febrer de 2024.

 

Dotzè.- El senyor Joan Carles Vila Seuba, com a personal funcionari interí, auxiliar de gestió, codi plaça F00601 enquadrat dins l'escala d'administració general, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure'l provisionalment al lloc de treball d'auxiliar de gestió de serveis a les persones, segons Decret d'Alcaldia de 24 de gener de 2024 i amb efectes del dia 1 de febrer de 2024.

 

Tretzè.- La senyora Alicia Checa Cantón, com a personal funcionari interí, agent de policia local, codi plaça F04010 enquadrada dins l'escala d'administració especial, grup de classificació C, subgrup C1 i nivell de destinació 15 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la provisionalment al lloc de treball d'agent, segons Decret d'Alcaldia de 3 de gener de 2024 i amb efectes del dia 5 de gener de 2024.

 

Catorzè.- Donar compte d'aquests nomenaments i contractacions al Ple de l'Ajuntament i publicar-los en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Sant Joan de Vilatorrada, 25 de gener de 2024

 

Jordi Solernou i Vilalta

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15857 {"title":"ANUNCIO sobre nombramiento de personal.","published_date":"2024-02-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15857"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan de Vilatorrada,DOGC,DOGC 2024 nº 9092 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-01/15857-anuncio-nombramiento-personal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.