ANUNCIO relativo a la oferta pública de empleo 2024.

De conformitat amb allò que disposa l'informe de Secretaria de data 11 de gener de 2024 i en compliment d'allò que estableixen els articles 56 i següents del Decret 214/1990, pel qual s'aprova el Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals, s'anuncia l'Oferta d'Ocupació Pública pels propers 3 anys a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

 

ACORDS:

 

PRIMER.-  AVOCAR de forma puntual la delegació de la competència realitzada per l'alcaldia a la Junta de Govern Local, per Decret d'alcaldia 590/2023, de 7 de juliol.

 

SEGON.- Aprovar l'Oferta d'Ocupació Pública d'aquest Ajuntament per a l'any 2024, que conté els llocs de treball següents:

 

P. FUNCIONARI

Denominació del Lloc

Àmbit

Grup Subgrup

CD

Efectius

Vacants

Accés

Jornada

Administratiu/va

S. Generals

C

C1

15

2

2

T. Lliure

Ordinària

Tècnic/a Superior - Coordinador Serveis Grals.

S. Generals

A

A1

26

1

1

P. Interna

Ordinària

Tècnic/a Mig - Tècnic/a de Gestió de Serveis Grals.

S. Generals

A

A2

22

1

1

P. Interna

Ordinària

 

P. LABORAL

Denominació del Lloc

Àmbit

Grup Subgrup

CD

Efectius

Vacants

Accés

Jornada

Mestre/a Ed. Infantil

S. Personals

A

A2

20

1

1

T. Lliure

Ordinària

Peó Brigada

S. Territorials

E/AP

8

1

1

T. Lliure

Ordinària

Encarregat/da Brigada

S. Territorials

C2

14

1

1

P. Interna

Ordinària

Administratiu/va

S. Generals

C1

15

11

1

P. Interna

Ordinària

 

 

TERCER.- Publicar l'Oferta Pública d'Ocupació en el tauler d'anuncis de la Corporació, al Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

QUART.- Convocar les places ofertes en execució de la present Oferta Pública d'Ocupació dins del termini improrrogable de tres anys a comptar des de la seva data de publicació.

 

CINQUÈ.- Comunicar als òrgans de l'Administració de l'Estat, i notificar a la Direcció General de l'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

Sant Pere de Vilamajor, 17 de gener de 2024

 

Susanna Martori i Rodellas

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15516 {"title":"ANUNCIO relativo a la oferta pública de empleo 2024.","published_date":"2024-01-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15516"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Pere de Vilamajor,DOGC,DOGC 2024 nº 9088 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-26/15516-anuncio-relativo-oferta-publica-empleo-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.