EDICTO sobre aprobación definitiva de varios documentos técnicos.

Mitjançant acord de Ple de caràcter ordinari núm. 12/2023 de data 27 de setembre de 2023 s'ha resol aprovar inicialment els següents documents tècnics, redactats pels serveis tècnics municipals, pels imports següents:

 

1.- INSTAL·LACIÓ DE COMPTADORS D'AIGUA POTABLE AL MUNCIPI DE VILANOVA DE BELLPUIG, amb un pressupost d'execució per contracta que ascendeix a una quantitat de 350.409,64 €.

 

2.- MILLORA DE LA XARXA MUNICIPAL D'ABASTAMENT D'AIGUA POTABLE AMB LA SUBSTITUCIÓ DE LES CANONADES DE FIBROCIMENT, amb un pressupost d'execució per contracta que ascendeix a una quantitat de 82.315,28 €.

 

3.- DETECCIÓ I REPARACIÓ DE FUITES DE LA XARXA MUNICIPAL D'ABASTAMENT D'AIGUA POTABLE, amb un pressupost d'execució per contracta que ascendeix a una quantitat de 32.013,22 €.

 

Atès que aquests documents tècnics han estat exposats mitjançant edicte publicat al BOP núm. 194 de data 6 d'octubre de 2023 i al DOGC núm. 9014 de data 5 d'octubre de 2023, al taulell d'anuncis i a l'e-tauler de la web de l'Ajuntament, durant el termini de 30 dies hàbils, i que durant aquest període, no s'han presentat al·legacions, ha esdevingut aprovat definitivament, la qual cosa es fa pública a l'efecte del que preveu l'article 38.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995 de 13 de juny i disposicions concordants.

 

Vilanova de Bellpuig, 16 de gener de 2024

 

M. Dolors Pascual Miquel

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15243 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de varios documentos técnicos.","published_date":"2024-01-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15243"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilanova de Bellpuig,DOGC,DOGC 2024 nº 9085 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-23/15243-edicto-aprobacion-definitiva-varios-documentos-tecnicos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.