ANUNCIO de rectificación del error material en las bases reguladoras para la creación de una bolsa de trabajo para cubrir el puesto de trabajo de profesor/a de la escuela de adultos, especialidad lengua castellana (RRHH2023-003-087).

Es fa públic que mitjançant resolució d'alcaldia número 79 de data 16 de gener de 2024, s'ha aprovat la rectificació de l'error material que figura a l'apartat 7.2 de les bases reguladores del procés selectiu que han de regir la convocatòria per la creació d'una borsa de treball per cobrir el lloc de treball de professor/a de l'escola d'adults (especialitat llengua castellana), subgrup A1, mitjançant concurs de mèrits, aprovat per la Junta de Govern Local de data 12 de desembre de 2023, d'acord amb el següent detall:

 

PRIMER- Avocar puntualment les competències delegades en la Junta de Govern Local a l'Alcalde, als efectes d'aprovar l'error material de les bases que han de regir la convocatòria per la creació d'una borsa de treball per cobrir el lloc de treball de professor/a de l'escola d'adults (especialitat llengua castellana), subgrup A1, mitjançant concurs de mèrits.

 

SEGON.- Rectificar l'error material que figura a les bases reguladores de la convocatòria per la creació d'una borsa de treball per cobrir el lloc de treball de professor/a de l'escola d'adults (especialitat llengua castellana), subgrup A1, mitjançant concurs de mèrits, aprovades en data 12 de desembre de 2023, a l'apartat 7.2, primer punt relatiu a l'experiència professional, en el següent sentit:

 

On diu:

"7.2. Fase de concurs:

La valoració es farà per part del tribunal segons el següent barem de puntuació i fins a un màxim 10 de punts.

 

Primera.- Experiència professional (fins a màxim 3 punts):

a) Per serveis prestats al sector públic desenvolupant tasques amb continguts directament relacionats amb les funcions de professor-a de música a les especialitats de bateria i percussió, fins a un màxim de 3 punts, a raó de 0,10 punts per mes complert treballat.

(...)

b) Per serveis prestats al sector privat (per compte propi o per compte d'altre), desenvolupant tasques amb continguts directament relacionats amb les funcions de professor-a música a les especialitats de bateria i percussió, fins a un màxim de 2 punts, a raó de 0,05 punts per mes complert treballat."

Ha de dir:

"7.2. Fase de concurs:

La valoració es farà per part del tribunal segons el següent barem de puntuació i fins a un màxim 10 de punts.

 

Primera.- Experiència professional (fins a màxim 3 punts):

a) Per serveis prestats al sector públic desenvolupant tasques amb continguts directament relacionats amb les funcions del lloc de treball de la convocatòria, del mateix grup, subgrup, subescala i denominació (en el cas de personal funcionari) o categoria professional (per personal laboral), fins a un màxim de 3 punts, a raó de 0,10 punts per mes complert treballat.

(...)

b) Per serveis prestats al sector privat (per compte propi o per compte d'altre), desenvolupant tasques amb continguts directament relacionats amb les funcions del lloc de treball de la convocatòria, fins a un màxim de 2 punts, a raó de 0,05 punts per mes complert treballat."

 

TERCER.- Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, el Diari Oficial de Catalunya, i a la web municipal de l'Ajuntament http://www.castellarvalles.cat/.

 

QUART.- Traslladar la present resolució a Recursos Humans i als representants del personal.

 

Castellar del Vallès, 17 de gener de 2024

 

L'alcalde

 

P. d. (Decret núm. 991, de 22 de juny de 2023)

Pablo Maldonado Arauz

Cap d'Unitat de Recursos Humans

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15217 {"title":"ANUNCIO de rectificación del error material en las bases reguladoras para la creación de una bolsa de trabajo para cubrir el puesto de trabajo de profesor\/a de la escuela de adultos, especialidad lengua castellana (RRHH2023-003-087).","published_date":"2024-01-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15217"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Castellar del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9085 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-23/15217-anuncio-rectificacion-error-material-bases-reguladoras-creacion-bolsa-trabajo-cubrir-puesto-trabajo-profesor-escuela-adultos-especialidad-lengua-castellana-rrhh2023-003-087 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.