RESOLUCIÓN sobre aprobación de las bases y convocatoria para la provisión de dos puestos de trabajo en régimen de funcionario interino por programa temporal, un puesto para el Centro de Innovación Digital Agroalimentario y Forestal de Cataluña (CIDAF CAT) y un puesto para el Centro de Servicios para el Desarrollo Efectivo de la Bioeconomía Circular en Cataluña (BIOHUB CAT).

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Lleida i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida han signat un conveni per a la creació i posada en marxa del Centre d'Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya (CIDAF CAT) i del Centre de Serveis per al Desenvolupament Efectiu de la Bioeconomia Circular a Catalunya (BUOHUB CAT).

El Consell d'Administració del Consorci del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, de 3 de maig de 2023 va aprovar el "Programa temporal per a la creació i posada en marxa del Centre d'Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya (CIDAF CAT) i del Centre de Serveis per al desenvolupament efectiu de la Bioeconomia Circular a Catalunya (BIOHUB CAT).

Fent ús de les facultats que em confereixen l'article 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, article 53 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

RESOLC:

 

Primer.- Aprovar les bases que regiran el procés de selecció per a la provisió de dos llocs de Tècnic/a Dinamitzador/a del Centre d'Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya (CIDAF CAT) i del Centre de Serveis per al desenvolupament efectiu de la Bioeconomia Circular a Catalunya (BIOHUB CAT).

 

Segon.- Ordenar la convocatòria, i de les bases aprovades, en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Així ho mano i signo en la data de la signatura electrònica, del qual la Secretaria en dona fe.

 

 

BASES

 

Primera. Règim

El regim jurídic del personal a nomenar serà el de funcionari/ària interí/na per programa, amb una durada inicial fins al 31 de desembre de 2025. Aquest nomenament es podrà prorrogar, fins un màxim de quatre anys, si el Parc Agrobiotech aconsegueix el finançament per a prorrogar el programa.

 

Segona. Publicitat de la convocatòria, de les bases i dels actes del procediment selectiu. Inici del procés selectiu.

El procediment de selecció s'ha d'iniciar amb la convocatòria, que correspon fer al president del Consorci, i que s'ha de publicar simultàniament en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí Oficial de la Província, conjuntament amb les bases. Aquesta publicació inicia el procés selectiu. En cas que no tingui lloc aquesta publicació simultània, l'inici del procés selectiu es produirà en la data de la darrera publicació oficial.

I tots els actes que integren el present procediment selectiu, i que hagin de ser objecte de comunicació als interessats d'acord amb les presents bases, es publicaran en el tauler electrònic del Consorci, accessible a través de l'adreça a determinar i complimentant el tràmit específic que s'estableixi a l'efecte, en un termini de 20 dies hàbils a comptar a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria als Diaris Oficials.

Per tal de ser admès i, si escau, de prendre part en la pràctica de les proves selectives corresponents, caldrà que els aspirants manifestin en les seves instàncies que compleixen totes les condicions exigides, referides sempre a la data d'expiració del termini assenyalat per a la presentació d'instàncies.

El President pot demanar, als efectes procedents, l'acreditació dels requisits necessaris quan cregui que hi ha inexactituds o falsedats en els quals hagin pogut incórrer els aspirants

 

Tercera. Requisits específics.

Els aspirants han de reunir els requisits següents:

1. Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats membres, en què, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea.

També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.

Així mateix, també podran presentar-se al procés de selecció les persones amb nacionalitat d'estats que no pertanyen a la Unió Europea sempre que tinguin permís de residència i treball vigent, d'acord amb la legislació d'estrangeria aplicable.

Les persones aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola hauran de demostrar coneixements suficients de castellà i hauran de superar les proves establertes amb aquesta finalitat.

2. Haver complert setze anys d'edat.

3. No estar inhabilitat/da per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública.

4. Estar en possessió de les titulacions que es determinen en els requisits específics de l'Annex I i l'Annex II.

5. Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques. Aquest compliment s'entén referit al fet de no patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi l'exercici de les funcions pròpies de la plaça per a la qual es convoca aquest procés de selecció.

6. Acreditar el certificat de nivell de suficiència de català o equivalent.

Els requisits anteriors hauran de complir-se i acreditar-se l'últim dia de presentació de sol·licituds, sens perjudici del termini que es concedeixi per esmenar-los, si s'escau.

En cas de no acreditar-se dins de termini i en la forma escaient el coneixement de català exigit, podrà acreditar-se a través de les proves programades a aquest efecte en el procés selectiu.

 

Quarta. Retribucions.

Les retribucions dels dos llocs seran les d'un funcionari interí del grup A1, amb els complements que es fixen per cada lloc en l'Annex I i l'Annex II. La dedicació serà de disponibilitat horària.

 

Cinquena. Presentació de les sol·licituds.

Les persones interessades a prendre part en les proves selectives han de presentar una sol·licitud en la qual han de manifestar la seva intenció de participar-hi, el seu coneixement i acceptació d'aquestes bases, i que compleixen totes i cadascuna de les condicions exigides. Hi han de fer constar, com a mínim, el nom i cognoms, i la identificació del mitjà electrònic (adreça de correu electrònic i/o número de telèfon mòbil) o, si s'escau, l'adreça postal, on s'han de practicar les comunicacions inherents a aquest procediment de selecció, per als casos en què no s'escaigui la publicitat d'acord amb la base segona.

La indicació d'un mitjà electrònic d'acord amb el paràgraf anterior comporta el consentiment, implícit o tàcit, de la persona interessada perquè rebi les comunicacions inherents al procediment selectiu, quan s'escaigui, a través d'aquest mitjà.

Les sol·licituds s'han d'adreçar al president del Consorci, i s'han de presentar en el Registre general del Consorci, o per qualsevol dels altres mitjans previstos en l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en el termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de l'inici del procés selectiu, d'acord amb la base segona.

A la sol·licitud, s'hi ha d'adjuntar:

a) Fotocòpia del Document Nacional d'Identitat o del document equivalent dels altres països.

b) Currículum vitae.

c) La titulació exigida con a condició per accedir a aquest concurs.

d) Certificats i títols acreditatius dels mèrits al·legats, tant personals com professionals.

e) Certificat acreditatiu del nivell de català que s'exigeix en aquesta convocatòria.

Això no obstant, les persones interessades poden optar per adjuntar-hi el currículum vitae i una declaració responsable que substitueixi la documentació dels apartats a), c), d) i e) anteriors. Aquesta declaració responsable ha de preveure que l'interessat manifesta, sota la seva responsabilitat, que compleix amb tots els requisits per participar en el procés selectiu, que disposa de la documentació que acredita tots els mèrits al·legats, amb indicació de tots els aspectes que la comissió de valoració ha de ponderar d'acord amb la base setena, i que la posarà a disposició de l'Administració en el moment de ser proposat per al seu nomenament, si s'escau.

La no acreditació dels mèrits o, si s'escau, la no al·legació dels mèrits en la declaració responsable en la forma adient per poder ser ponderats per la comissió d'avaluació, d'acord amb la clàusula setena, no pot esmenar-se un cop transcorregut el termini inicial de presentació de sol·licituds.

 

Sisena. Admissió dels aspirants

Un cop acabat el termini de presentació de sol·licituds, el president del Consorci ha de dictar una resolució, en el termini màxim de deu dies hàbils, que declari aprovada la llista d'admesos i exclosos, i fixi la data d'inici de la valoració de mèrits. Aquesta resolució s'ha de publicar en el tauler electrònic del Consorci, i ha d'atorgar un termini d'audiència de deu dies hàbils per a possibles esmenes o reclamacions. Les al·legacions presentades han de resoldre's en el termini de deu dies hàbils següents a la finalització del termini per a la presentació.

Transcorreguts aquests terminis sense que es presentin al·legacions o, si n'hi han, sense que s'hagi dictat resolució, les al·legacions s'entenen desestimades, i la llista d'admesos i exclosos esdevé definitiva.

 

Setena. Comissió d'avaluació.

La comissió d'avaluació està integrada pels següents membres:

- Víctor Falguera Pascual, Coordinador CIDAF i BIOHUB, president.

- Miquel Aran Mayoral, gerent del Parc, vocal.

- Jaume Sió Torres, com a representant del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, vocal.

- Ramon Boixadera Vinós, com a representant de la Diputació de Lleida, vocal.

- Josep Maria Sentís Suñé, secretari acctal del Parc, com secretari.

El President del Consorci del Parc podrà designar suplents, a proposta de les administracions representades.

La comissió d'avaluació no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de quatre dels seus membres. En tot cas cal la presència del president i del secretari.

En el cas que es produeixi un empat en les decisions del tribunal, el president pot fer ús del vot de qualitat per desfer-lo.

Els membres de la comissió d'avaluació hauran d'abstenir-se d'intervenir quan concorrin les circumstàncies previstes a l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

La comissió d'avaluació pot acordar la incorporació d'assessors especialistes per a totes o alguna de les proves, i queda facultada per resoldre els dubtes que es presentin i prendre els acords que s'escaiguin per al correcte desenvolupament del procés selectiu.

 

Vuitena. Desenvolupament del procés selectiu.

El sistema de selecció és el concurs i constarà de les següents fases:

A. Fase prèvia: coneixement de les llengües oficials. Constarà de les següents proves:

1. Prova de català, de nivell suficiència de català (C1), que s'adequarà al Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.

Resta exempt d'aquesta prova la persona candidata que acrediti o declari estar en possessió d'aquest nivell de català, d'acord amb la base quarta, així com també la que hagi superat una prova de català del mateix o superior nivell en processos de selecció de qualsevol administració pública de Catalunya.

2. Prova de coneixements de llengua espanyola. Els coneixements de la llengua espanyola s'han d'acreditar per aquells/elles aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola.

La prova de coneixements de la llengua espanyola consisteix a mantenir una conversa, amb les persones especialistes que la comissió de valoració nomeni, de manera que quedi demostrat un domini suficient de l'idioma.

Resta exempt de realitzar aquesta prova la persona candidata estrangera nacional d'un Estat que tingui com a llengua oficial l'idioma espanyol, o que acrediti o declari estar en possessió d'un certificat que acrediti que s'ha cursat la primària, la secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol; un diploma de nivell superior d'espanyol o certificació acadèmica que acrediti que s'han superat totes les proves adreçades a l'obtenció, o el certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes o d'altres entitats acreditades.

Aquestes dues proves s'han de valorar, cadascuna, com a apte o no apte. Ambdues són obligatòries i eliminatòries, i resten excloses del procés de selecció les persones candidates que no superin alguna d'aquestes dues proves, o no acreditin o declarin que n'estan exemptes.

B. Fase de concurs:

La fase de concurs consisteix en la valoració dels mèrits de les persones candidates, sempre que s'acreditin o al·leguin en la forma adient per poder ser ponderats per la comissió d'avaluació, d'acord amb els criteris fixats en la present base. No s'han de tenir en compte els mèrits al·legats o acreditats en la forma adient però fora del termini de presentació de sol·licituds, o dins de termini però d'una forma que no puguin ser ponderats per la comissió de valoració, d'acord amb els esmentats criteris.

La comissió de valoració ha de valorar els mèrits d'acord amb els criteris o barems següents.

La valoració màxima total en cap cas no pot superar els 50 punts, d'acord amb la puntuació que s'estableix per cadascun dels llocs en l'apartat B de l'Annex I i en l'apartat B de l'Annex II.

 

Novena. Qualificació del concurs i disposicions de caràcter general.

La puntuació mínima per considerar el concurs superat serà de 30 punts, i la comissió ha de proposar que el lloc de treball resti desert en el cas que, de la valoració efectuada per la comissió de valoració, se'n desprengui que cap de les persones candidates assoleixi aquesta puntuació mínima.

Les condicions i requisits exigits per poder participar en el procés selectiu s'han de complir en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, i mantenir-se fins a la data del nomenament.

En cas d'empat en la qualificació final del concurs per haver obtingut dues o més persones la mateixa puntuació, aquest empat s'ha de dirimir de la següent manera:

- S'ha de proposar la persona candidata que hagi obtingut millor puntuació en l'experiència professional.

- En cas que persisteixi l'empat, s'ha de proposar qui hagi obtingut millor puntuació en l'apartat de formació.

- Si, malgrat les mesures anteriorment regulades persisteix l'empat, s'ha de resoldre per sorteig.

 

Desena. Proposta de nomenament com a funcionari/ària interí/na per programa

Un cop assignades les puntuacions del concurs a cadascuna de les persones candidates, segons les anteriors bases, la comissió de valoració ha de fer pública la puntuació i la proposta de nomenament d'acord amb l'ordre de classificació de les persones candidates.

 

Onzena. Presentació de documentació.

La persona proposada per la comissió d'avaluació ha de presentar, en el termini de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la llista de qualificacions obtingudes, els documents acreditatius que s'exigeixen a la base tercera, si no s'haguessin presentat en el termini de presentació de les sol·licituds de participació, i a més la següent documentació:

- Declaració jurada o promesa de no haver estat separat/ada del servei de cap administració pública per expedient disciplinari o per sentència ferma, així com de no incórrer en cap causa d'incapacitat o incompatibilitat establerta a les lleis i reglaments, i de no trobar-se en situació d'inhabilitació per a l'exercici de les funcions públiques. Si la persona candidata és de nacionalitat d'algun estat membre de la Unió Europea o país amb conveni subscrit amb la UE i ratificat per Espanya, han de presentar documentació certificada per les autoritats competents del seu país d'origen amb acreditació de no estar sotmès/esa a sanció disciplinària o condemna penal que impedeixi, al seu estat, l'accés a la funció pública.

- Certificat mèdic de no patir malaltia o defecte físic que impossibiliti el normal exercici de la funció.

Resten exclosos de la presentació d'aquesta documentació els empleats públics en situació d'actiu o equivalent.

Si dins del termini indicat, i excepte casos de força major o cas fortuït, la persona proposada per la comissió de valoració no presentés la documentació, no podrà nomenada i restaran anul·lades totes les seves actuacions, sens perjudici de les responsabilitats en què pogués haver incorregut per falsedat en la seva sol·licitud de participació.

 

Dotzena. Nomenament

Una vegada presentada la documentació esmentada en la base anterior, el President del Consorci ha de nomenar la persona proposada per la comissió de valoració, i ha d'acordar el nomenament de funcionari interí per programa temporal.

La persona nomenada es sotmet a un període de prova de tres mesos.

Mentre no es nomeni, no es generarà cap dret econòmic ni laboral a favor de la persona nomenada.

 

Tretzena. Normativa aplicable.

En tot allò no previst en aquestes bases i la convocatòria, regeix el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, que aprova el Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, el Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, i la normativa general reguladora del procediment administratiu i el règim jurídic del sector públic.

 

Catorzena. Recursos

Contra la resolució que aprova les presents bases, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida, en el termini de dos mesos, o un recurs de reposició davant el President del Consorci en el termini d'un mes, a comptar ambdós terminis de l'endemà de la publicació en la forma prevista en la base segona.

 

Quinzena. Confidencialitat.

Es garanteix la confidencialitat de la participació de les persones aspirants que es presentin al procés de selecció, així com de qualsevol de les seves dades personals o professionals, sens perjudici del compliment de les exigències mínimes de publicitat i transparència dels processos de selecció d'empleats públics, i amb totes les garanties que es desprenen de la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal.

Només la publicació del resultat final del procés selectiu inclourà la identificació amb nom i cognoms de la persona proposada per al seu nomenament del lloc de Tècnic/a Dinamitzador/a del Centre d'Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya (CIDAF CAT) i del lloc de Tècnic/a Dinamitzador/a del Centre de Serveis per al desenvolupament efectiu de la Bioeconomia Circular a Catalunya (BIOHUB CAT).

 

 

ANNEX I.

 

Lloc de Tècnic/a Dinamitzador/a del Centre d'Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya (CIDAF CAT)

 

A. Requisits específics

Estar en possessió d'una titulació universitària d'enginyeria, en qualsevol especialitat, equivalent a les que s'exigeix al personal funcionari de carrera del grup A, subgrup A1.

 

B. Valoració dels mèrits

B.1) Formació reglada: fins a 10 punts.

- Màster en els àmbits agroalimentari, forestal o tecnològic que es consideri relacionat o rellevant per al lloc de treball: fins a 4 punts per títol.

- Postgrau o especialització en els àmbits agroalimentari, forestal o tecnològic que es consideri relacionat o rellevant per al lloc de treball: fins a 1 punt per títol.

B.2) Experiència professional: fins a 20 punts.

- Serveis prestats en qualsevol administració pública o empresa privada, vinculats a l'objecte del centre al qual prestaran serveis: fins a 0,5 punts per projecte, iniciativa o servei, amb un màxim de 10 punts. Es tindran en compte els projectes, iniciatives o serveis vinculats a l'impuls, innovació, promoció o implantació de la digitalització en els sectors agroalimentari o forestal, així com la participació en el desenvolupament d'eines digitals específiques vinculades als mateixos sectors. A aquests efectes, es considerarà l'experiència en la prestació de serveis o desenvolupament d'eines que incloguin tant tecnologies digitals bàsiques com avançades.

- Experiència en la gestió i execució de projectes europeus relacionats amb la digitalització als sectors agroalimentari i/o forestal: 1 punt per projecte (diferent als aportats en el primer punt), fins a un màxim de 5 punts.

- Estades de formació, recerca o professionals en entitats de fora de l'estat espanyol: 1 punt per entitat en la qual s'ha estudiat o treballat un mínim de dos mesos, fins a un màxim de 5 punts.

B.3). Entrevista. Fins un màxim de 20 punts.

L'entrevista ha de versar sobre preguntes i aclariments en relació amb el currículum, l'experiència professional i les tasques a desenvolupar en el lloc de treball.

La no assistència a l'entrevista en l'hora i la data comunicada per la comissió de valoració ha de comportar l'exclusió de la persona candidata del procés selectiu.

 

C. Fitxa descriptiva del lloc de treball de Tècnic/a Dinamitzador/a del CIDAF CAT

C.1. Identificació:

Lloc de treball: Tècnic/a Dinamitzador/a del CIDAF CAT

Categoria: Funcionari interí per programa temporal.

Grup: A1.

Retribució bàsica grup A1: 1.326,97 €/mensuals.

Complement de destí (nivell 24): 697,46 €/mensuals.

Complement específic: 1.090,80 €/mensuals.

Retribució total: 3.115,23 €/mensuals.

Dedicació: disponibilitat horària.

C.2. Funcions

El/la Tècnic/a Dinamitzador/a del CIDAF CAT tindrà funcions per a desenvolupar les activitats previstes en el conveni interadministratiu per a la creació i posada en marxa del Centre d'Innovació Digital Agroalimentari i Forestal de Catalunya (CIDAF CAT).

Aquestes funcions són:

a) Estructurar la cartera de serveis de les entitats membres i associades al CIDAF, cercar nous prestadors de serveis públics i privats i dur a terme el procés d'homologació dels serveis.

b) Promoure, dissenyar i executar actuacions específiques integrades dins les línies d'actuació del CIDAF.

c) Monitoritzar l'estat de l'art dels serveis de digitalització del sector agroalimentari i forestal i identificar serveis i iniciatives de referència a escala internacional.

d) Monitoritzar les possibles vies de finançament dels serveis inclosos a la cartera del CIDAF i comunicar-los als potencials usuaris.

e) Dissenyar, gestionar i executar activitats de promoció de la cartera de serveis i enfocades a fomentar la descoberta d'oportunitats, els contactes entre actors i la creació de nous projectes i iniciatives.

f) Donar suport al Coordinador en el disseny i implementació de les actuacions incloses al Pla d'Acció.

g) Donar assessorament tècnic a les empreses demandants de serveis.

h) Donar suport en la implementació del model de governança del CIDAF i en la interacció amb les entitats membres i associades.

i) Dissenyar i executar les activitats de màrqueting i comunicació del CIDAF, incloent la creació de continguts per als canals utilitzats.

j) Cercar projectes alineats amb la missió del CIDAF en els quals el centre pugui integrar-se com a membre del consorci executor, i dur a terme la redacció de les propostes i la gestió i execució dels projectes.

 

D. Objectius Estratègics i línies d'actuació del CIDAF CAT.

Els Objectius Estratègics i Línies d'Actuació del CIDAF CAT són els següents:

 

Objectiu Estratègic

Línia de treball

OE1.Reduir la bretxa digital en l'adopció de tecnologies

Sensibilització: compartició de casos èxit i bones pràctiques digitals

Formació i capacitació digital

Diagnosi digital i pla digital

Cerca de socis i proveïdors de solucions digitals

OE2. Fomentar l'ús de dades i l'experimentació

Dades

Infraestructures experimentació

Solucions digitals

OE3. Impulsar el desenvolupament empresarial i nous models de negoci

Ecosistemes d'innovació

Suport en la recerca de fonts de finançament per a les activitats per a la digitalització

Suport tec. i no tec. a la creació i desenvolupament de negoci

OE4. Fomentar la demanda de serveis de digitalització

Detecció de reptes, necessitats i oportunitats

Foment de l'accés als serveis

OE5. Promocionar i posicionar el CIDAF CAT

Promoció del CIDAF CAT

Posicionament del CIDAF CAT

 

 

ANNEX II.

 

Lloc de Tècnic/a Dinamitzador/a del Centre de Serveis per al desenvolupament efectiu de la Bioeconomia Circular a Catalunya (BIOHUB CAT).

 

A. Requisits específics

Estar en possessió d'una titulació universitària de llicenciatura o grau, equivalent a les que s'exigeix al personal funcionari de carrera del grup A, subgrup A1.

 

B. Valoració dels mèrits

B.1) Formació reglada: fins a 10 punts.

- Màster en els àmbits agroalimentari, forestal, químic o biotecnològic o relacionat amb la bioeconomia i/o l'economia circular que es consideri relacionat o rellevant per al lloc de treball: fins a 4 punts per títol.

- Postgrau o especialització en els àmbits agroalimentari, forestal, químic o biotecnològic o relacionat amb la bioeconomia i/o l'economia circular que es consideri relacionat o rellevant per al lloc de treball: fins a 1 punt per títol.

B.2) Experiència professional: fins a 20 punts.

- Serveis prestats en qualsevol administració pública o empresa privada, vinculats a l'objecte del centre al qual prestaran serveis: fins a 0,5 punts per projecte, iniciativa o servei, amb un màxim de 10 punts. Es tindran en compte els projectes, iniciatives o serveis vinculats a l'impuls, innovació, promoció o implantació de la bioeconomia. A aquests efectes, es consideraran tant els projectes, iniciatives i serveis d'àmbit científic o tecnològic com d'avaluació de matèries primeres orgàniques renovables, avaluació i promoció de mercat de bioproductes (en sentit ampli), suport al desenvolupament de models de negoci o cadenes de valor, formació, o foment d'ecosistemes, entre d'altres.

- Experiència en la gestió i execució de projectes europeus relacionats amb la bioeconomia: 1 punt per projecte (diferent als aportats en el primer punt), fins a un màxim de 5 punts.

- Estades de formació, recerca o professionals en entitats de fora de l'estat espanyol: 1 punt per entitat en la qual s'ha estudiat o treballat un mínim de dos mesos, fins a un màxim de 5 punts.

B.3). Entrevista. Fins un màxim de 20 punts.

L'entrevista ha de versar sobre preguntes i aclariments en relació amb el currículum, l'experiència professional i les tasques a desenvolupar en el lloc de treball.

La no assistència a l'entrevista en l'hora i la data comunicada per la comissió de valoració ha de comportar l'exclusió de la persona candidata del procés selectiu.

 

C. Fitxa descriptiva del lloc de treball de Tècnic/a Dinamitzador/a del CIDAF CAT i BIOHUB CAT.

C.1. Identificació:

Lloc de treball: Tècnic/a Dinamitzador/a del BIOHUB CAT

Categoria: Funcionari interí per programa temporal.

Grup: A1.

Retribució bàsica grup A1: 1.326,97 €/mensuals.

Complement de destí (nivell 24): 697,46 €/mensuals.

Complement específic: 1.090,80 €/mensuals.

Retribució total: 3.115,23 €/mensuals.

Dedicació: disponibilitat horària.

C.2. Funcions:

El/la Tècnic/a Dinamitzador/a del BioHubCat tindrà funcions per a desenvolupar les activitats previstes en el conveni interadministratiu per a la creació i posada en marxa del Hub de la Bioeconomia de Catalunya (BioHubCat).

Aquestes funcions són:

a) Promoure, dissenyar i executar actuacions específiques integrades dins les línies d'actuació del BioHub.

b) Monitoritzar l'estat de l'art de les tecnologies disponibles per al processament i valorització de matèria orgànica renovable i identificar serveis i iniciatives de referència a escala internacional.

c) Dissenyar, gestionar i executar activitats enfocades a fomentar la descoberta d'oportunitats, els contactes entre actors i la creació de nous projectes i iniciatives.

d) Donar suport al Coordinador en el disseny i implementació de les actuacions incloses al Pla d'Acció.

e) Donar assessorament tècnic a les empreses demandants de serveis.

f) Donar suport en la implementació del model de governança del BioHub i en la interacció amb les entitats membres i associades.

g) Dissenyar i executar les activitats de màrqueting i comunicació del BioHub, incloent la creació de continguts per als canals utilitzats.

h) Cercar projectes alineats amb la missió del BioHub en els quals el centre pugui integrar-se com a membre del consorci executor, i dur a terme la redacció de les propostes i la gestió i execució dels projectes.

 

D. Objectius Estratègics i Línies d'Actuació del BioHubCat.

Els Objectius Estratègics i Línies d'Actuació del BioHubCat són els següents:

 

Objectiu Estratègic

Línia de treball

OE1. Impulsar serveis específics per a la reducció dels riscos associats al desenvolupament de models de negoci en bioeconomia circular i al foment de l'emprenedoria i la innovació.

BioHubCat Tech

BioHubCat Feedstock push

BioHubCat Business services

BioHubCat Accelerator lab

OE2. Contribuir a crear les condicions d'entorn idònies per a l'atracció de bioindústries i la millora de la competitivitat de les existents.

BioHubCat Arena

BioHubCat Industrial parks

BioHubCat Skills

BioHubCat Sustainability constraints

OE3. Aglutinar els actors del sistema RDI i promoure la seva orientació a la resolució de reptes de les empreses.

BioHubCat RDi nodes

OE4. Incentivar la demanda pública i privada de productes i serveis vinculats a la bioeconomia circular.

BioHubCat Awareness

BioHubCat Market pull

OE5. Contribuir a la definició, implementació i validació de polítiques i instruments públics de suport

BioHubCat Policy instruments

OE6. Fomentar aliances amb els principals referents europeus.

BioHubCat EU links

 

 

Lleida, 3 de gener de 2024

 

Jaume Puy i Llorens

President del Consorci del Parc Agrobiotech

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15019 {"title":"RESOLUCIÓN sobre aprobación de las bases y convocatoria para la provisión de dos puestos de trabajo en régimen de funcionario interino por programa temporal, un puesto para el Centro de Innovación Digital Agroalimentario y Forestal de Cataluña (CIDAF CAT) y un puesto para el Centro de Servicios para el Desarrollo Efectivo de la Bioeconomía Circular en Cataluña (BIOHUB CAT).","published_date":"2024-01-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15019"} catalunya DOGC,DOGC 2024 nº 9082,Otros sujetos emisores,Parque Científico y Tecnológico Agroalimentario de Lleida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-18/15019-resolucion-aprobacion-bases-convocatoria-provision-dos-puestos-trabajo-regimen-funcionario-interino-programa-temporal-puesto-centro-innovacion-digital-agroalimentario-forestal-cataluna-cidaf-cat-puesto-centro-servicios-desarrollo-efectivo-bioeconomia-circular-cataluna-biohub-cat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.