EDICTO sobre aprobación definitiva de la plantilla de personal para el año 2024.

Atès que ha transcorregut el termini d'exposició al públic de l'acord d'aprovació inicial del pressupost general del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta i de la plantilla de personal per a l'exercici de l'any 2024, sense que s'hi hagin presentat reclamacions, ha quedat aquest acord d'aprovació elevat a definitiu.

En compliment del que es disposa als articles 169.3 del Reial Decret 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, i 283 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es publica tot seguit la versió íntegra de la plantilla de personal.

 

PLANTILLA DE PERSONAL DE L'ADMINISTRACIÓ GENERAL DEL CONSORCI PER A LA GESTIÓ DELS RESIDUS MUNICIPALS DE LES COMARQUES DE LA RIBERA D'EBRE, EL PRIORAT I LA TERRA ALTA, EXERCICI 2024

 

1- PERSONAL FUNCIONARI

 

Nombre

Denominació

Grup

Escala

Subescala

Categoria

Observacions

1

Administratiu

C1

Adm. general

Admtiva.

 

*

 

 

2- PERSONAL LABORAL

 

Nombre

Denominació

Grup

Observacions

1

Tècnic

A2

*

 

 

DILIGÈNCIA.

Que en data 01/08/2021 la gestió del servei de recollida i transport de residus sòlids urbans i gestió de les deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta, va ser assumida per l'empresa adjudicatària PREZERO ESPAÑA,S.A.U., així com el seu personal.

Que les tasques de Secretaria, Intervenció i Tresoreria són assumides pel personal habilitat a l'efecte per part del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre un dels ens que el conformen i la resta de personal (*) serà provinent de les entitats que el conformen o pròpiament contractades per l'entitat d'acord amb el que es disposa a l'article 121 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

 

Móra d'Ebre, 11 de gener de 2024

 

Joan-Carles Lacueva i Coll

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
15018 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de la plantilla de personal para el año 2024.","published_date":"2024-01-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"15018"} catalunya Consorcio para la Gestión de los Residuos Municipales de las Comarcas de La Ribera d'Ebre, El Priorat y La Terra Alta,DOGC,DOGC 2024 nº 9082,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-18/15018-edicto-aprobacion-definitiva-plantilla-personal-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.