ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria y las bases de los procesos para la selección y provisión de las plazas de técnico/a de Urbanismo y administrativo/a (X2023000878).

Per Decret de l'Alcaldia 2/2024 i 3/2024, s'aprovà la convocatòria i les bases dels processos per a la selecció i provisió de les següents places de personal funcionari:

- Una plaça de Tècnic d'Urbanisme, en règim de funcionari de carrera, mitjançant concurs-oposició per torn lliure (Subgrup A2).

- Una plaça d'Administratiu/va, en règim de funcionari de carrera, mitjançant concurs-oposició per torn lliure (Subgrup C1).

Les bases es van publicar de forma íntegra al BOP de Girona núm. 6, Edicte 80 i 86 respectivament, de 9 de gener de 2024.

Les sol·licituds es poden presentar en el termini de 20 dies naturals, a comptar de l'endemà de la darrera publicació oficial en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedeixi de conformitat amb les bases, es faran públics en el tauler d'edictes de l'Ajuntament de L'Armentera (www.armentera.cat).

 

L'Armentera, 10 de gener de 2024

 

Cèlia Garbí Lamich

Alcaldessa presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14893 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria y las bases de los procesos para la selección y provisión de las plazas de técnico\/a de Urbanismo y administrativo\/a (X2023000878).","published_date":"2024-01-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14893"} catalunya administración local,Ayuntamiento de L'Armentera,DOGC,DOGC 2024 nº 9081 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-17/14893-anuncio-aprobacion-convocatoria-bases-procesos-seleccion-provision-plazas-tecnico-urbanismo-administrativo-x2023000878 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.