ANUNCIO sobre aprobación de la modificación del Acuerdo de determinación del número, denominación, dedicación horaria y retribuciones del personal eventual (N562/2023/000002).

El Ple de l'Ajuntament, en la sessió ordinària del dia 21 de desembre 2023 ha adoptat l'acord següent:

 

"Primer.- Aprovar la modificació de l'acord aprovat per aquest ple en sessió de 23 de juny de 2023, mitjançant el qual es va aprovar la determinació del nombre, la denominació, la dedicació horària i les retribucions del personal eventual d'aquest Ajuntament , en els termes següents:

 

a) Crear els següents llocs de treball d'Assessor/a de grups municipals, amb dedicació parcial:

 

NOMBRE: 1

DENOMINACIÓ: Assessor/a grups municipals

DEDICACIÓ HORÀRIA: 1130

SOU ANUAL BRUT: 18.917 €

FORMA PROVISIÓ: Lliure designació

 

NOMBRE: 1

DENOMINACIÓ: Assessor/a grups municipals

DEDICACIÓ HORÀRIA: 452

SOU ANUAL BRUT: 7.566 €

FORMA PROVISIÓ: Lliure designació

 

NOMBRE: 1

DENOMINACIÓ: Assessor/a grups municipals

DEDICACIÓ HORÀRIA: 452

SOU ANUAL BRUT: 7.566 €

FORMA PROVISIÓ: Lliure designació

 

b) Mantenir igual els llocs preexistents:

 

NOMBRE : 1

DENOMINACIÓ: Assessor

DEDICACIÓ HORÀRIA: 1582

SOU ANUAL BRUT: 63.966 €

FORMA PROVISIÓ: Lliure designació

 

NOMBRE: 1

DENOMINACIÓ: Assessor/a de comunicació del Gabinet d'Alcaldia.

DEDICACIÓ HORÀRIA: 1582

SOU ANUAL BRUT: 43.364 €

FORMA PROVISIÓ: Lliure designació

 

Segon.- Mantenir l'acord modificat en la resta, de manera que:

 

a) La dedicació plena de l'esmentat personal, a excepció del personal amb dedicació parcial implicarà, a més del compliment de la jornada laboral ordinària de la resta del personal municipal, la incompatibilitat per a tot tipus d'activitats públiques o privades, per compte propi o aliè, de caràcter retribuït, havent d'estar a disposició de la corporació en qualsevol moment en què sigui requerit.

 

b) Les retribucions anuals brutes d'aquest personal s'abonaran en catorze pagues.

 

Tercer.- Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball de la corporació en el sentit de la modificació aprovada.

 

Quart.- Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en compliment del que estableix l'article 10.1 del Reglament del personal al servei de les entitats locals."

 

Sant Boi de Llobregat, 27 de desembre de 2023

 

Salut González Martín

Tinenta d'Alcaldia d'Aliances i Govern Intern

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14545 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la modificación del Acuerdo de determinación del número, denominación, dedicación horaria y retribuciones del personal eventual (N562\/2023\/000002).","published_date":"2024-01-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14545"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9075 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-09/14545-anuncio-aprobacion-modificacion-acuerdo-determinacion-numero-denominacion-dedicacion-horaria-retribuciones-personal-eventual-n562-2023-000002 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.