ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la Ordenanza reguladora de la tasa de gestión de residuos municipales.

L'Ordenança Municipal reguladora de la Taxa de Gestió de Residus Municipals, que va ser aprovada provisionalment pel Ple de l'Ajuntament de Vallirana, en sessió de data 26 d'octubre de 2023, ha estat exposada al públic durant 30 dies hàbils, mitjançant anunci inserit al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 31 d'octubre de 20237, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 9035 de data 7 de novembre de 2023 i a l'e-Tauler d'Anuncis de l'Ajuntament de Vallirana, sense que s'hagi presentat cap reclamació ni suggeriment, tal com resulta del certificat de la Secretaria de la Corporació de data 19 de desembre de 2023.

Per tot això i en relació al punt tercer de l'acord esmentat, aquesta Ordenança s'entén aprovada definitivament, i de conformitat amb allò que disposa l'art.49 de la llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local, l'art.178 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim Local de Catalunya, i l'art. 65 i 66 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels ens locals, el text íntegre de l'Ordenança s'ha inserit en el BOPB amb referència CVE 202310167813 de data 21 de desembre de 2023.

 

Vallirana, 21 de desembre de 2023

 

Eva Martínez Morales

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14481 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la Ordenanza reguladora de la tasa de gestión de residuos municipales.","published_date":"2024-01-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14481"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vallirana,DOGC,DOGC 2024 nº 9074 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-08/14481-anuncio-aprobacion-definitiva-ordenanza-reguladora-tasa-gestion-residuos-municipales https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.