EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del apartado 10 de bases generales de procesos selectivos.

 

Aprovació inicial de la modificació de l'apartat 10 de les bases generals, aprovades per Junta de Govern Local, en sessió del dia 13 de març de 2009, i publicades al BOPB de data 26 de març de 2009 (Expedient 304/2023 rrhh-e).

El Ple de l'Ajuntament de Rubí, en sessió del dia 21 de desembre de 2023, va adoptar el següent acord "per unanimitat":

 

"Primer.- Aprovar inicialment la modificació de l'apartat 10 de les actuals Bases Generals, aprovades per Junta de Govern Local, en sessió del dia 13 de març de 2009, i publicades al BOPB de data 26 de març de 2009, de manera que allà on diu:

 

"10. CONVOCATÒRIA DE BORSES DE TREBALL. CRITERIS D'APLICACIÓ I REGULACIÓ

L'Ajuntament podrà convocar processos selectius l'objecte dels quals sigui la creació d'una borsa de treball. Aquest sistema de selecció s'utilitzarà en previsió de substitucions, vacants sobrevingudes i altres necessitats de personal de caràcter temporal i tindrà una vigència de com a màxim de dos anys, i en tot cas, quedarà sense efectes per qualsevol convocatòria de borsa de treball per a la mateixa categoria professional que es convoqui posteriorment.

Quan existeixi borsa de treball de determinada categoria o grup professional, s'utilitzarà amb caràcter preferent, encara que s'hagi realitzat un procés de selecció de la/es mateixa/es categoria/es o lloc/s de treball.

Sempre que hi hagi un informe motivant la necessitat de disposar de més informació del/dels candidat/s, es podrà mantenir una entrevista per tal d'assegurar la idoneïtat de la persona al lloc a cobrir. Per dur a terme l'entrevista es respectarà l'ordre de puntuacions i s'entrevistarà un màxim de 5 persones.

Quan es proposi un contracte o nomenament a una persona de la borsa de treball i hi hagi una renúncia, suposarà perdre el lloc en què ha quedat i passar a la darrera posició.

10.1. Borsa de treball per a persones amb discapacitat

L'Ajuntament farà convocatòries específiques per a persones amb discapacitat, per donar cobertura a les necessitats de personal, sense perjudici que es puguin obrir un torn de reserva de places a determinats processos selectius.

10.2. Llistes d'espera de processos selectius

Aquelles persones que, com a mínim, hagin superat una de les proves eliminatòries a un procés de selecció, podran formar part d'una llista d'espera per cobrir possibles vacants o substitucions de caràcter temporal, sempre que no hi hagi una borsa de treball vigent.

Aquestes llistes estaran ordenades per valor de puntuació i tindran un període de vigència de dos anys. Un cop elaborades, es penjaran al tauler d'anuncis.

Si en el moment que es produeixi la necessitat d'incorporar personal de la llista d'espera, els responsables de la contractació ho estimen oportú, podran mantenir una entrevista per tal d'assegurar la idoneïtat de la persona al lloc a cobrir. Per dur a terme l'entrevista es respectarà l'ordre de puntuacions i s'entrevistarà un màxim de 5 persones."

Ha de dir:

"10. CONVOCATÒRIA DE BORSES DE TREBALL

L'Ajuntament podrà convocar processos selectius l'objecte dels quals sigui la creació d'una borsa de treball. Aquest sistema de selecció s'utilitzarà en previsió de substitucions, vacants sobrevingudes i altres necessitats de personal de caràcter temporal i tindrà una vigència de, com a màxim, 4 anys.

Es podran articular sistemes per tal que puguin coexistir borses de treball de la mateixa categoria professional. En cas que aquests sistemes no vinguin previstos en les bases específiques del procés selectiu, i dues o més borses de treball de la mateixa categoria estiguin vigents, es donarà preferència a la més antiga.

En qualsevol cas, tindran prioritat per sobre de qualsevol altra, les Borses de treball generades per processos selectius d'estabilització i/o consolidació de la plantilla, atès el seu caràcter excepcional.

10.1. Llistes d'espera de processos selectius

Aquelles persones que, com a mínim, hagin superat una de les proves eliminatòries a un procés de selecció, podran formar part d'una llista d'espera per cobrir possibles vacants o substitucions de caràcter temporal, sempre que no hi hagi una borsa de treball vigent, i només en situacions d'urgent i inajornable necessitat

Aquestes llistes estaran ordenades per valor de puntuació i tindran un període de vigència de, com a màxim, 4 anys. Un cop elaborades, es publicaran a la Seu electrònica."

 

Segon.- Sotmetre la present modificació de les Bases Generals a informació pública i audiència dels interessats, amb publicació al tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en el Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i a un diari, pel termini mínim de trenta dies, perquè puguin presentar reclamacions o suggeriments, que seran resoltes per la Corporació.

 

Tercer.- De no presentar-se reclamacions o suggeriments en l'esmentat termini, es considerarà aprovada definitivament sense necessitat d'acord exprés pel Ple i l'Acord d'aprovació definitiva tàcita de les Bases Generals, amb el text íntegre d'aquesta, es publicarà per al seu general coneixement en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en el Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Quart.- Trametre a l'Administració de l'Estat i a la Generalitat de Catalunya l'Acord d'aprovació definitiva i la còpia íntegra i fefaent del text definitiu aprovat, en el termini de quinze dies des de l'aprovació definitiva.

 

Cinquè.- Notificar la present resolució a les seccions sindicals de la Corporació.

 

Sisè.- Comunicar la present resolució a les persones responsables de l'Àrea de Personal."

L'expedient es podrà consultar a:

https://www.seu-e.cat/ca/web/rubi/govern-obert-i-transparencia/accio-de-govern-i-normativa/normativa-plans-i-programes/memories-i-documents-dels-projectes-normatius-en-curs

 

Si no es formula cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu sense necessitat de cap tràmit ulterior.

 

 

Rubí, 29 de desembre de 2023

 

 

Marta Cuesta García

Vicesecretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14471 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del apartado 10 de bases generales de procesos selectivos.","published_date":"2024-01-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14471"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rubí,DOGC,DOGC 2024 nº 9074 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-08/14471-edicto-aprobacion-inicial-modificacion-apartado-10-bases-generales-procesos-selectivos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.