EDICTO por el que se hace pública aprobación del avance de la modificación puntual de las Normas subsidiarias de planeamiento del municipio de Carme, en el ámbito Dalt de la Riera.

Mitjançant el present anunci es fa públic que el Ple de la corporació, en sessió ordinària de data 4 de desembre va aprovar, entre d'altres, el següents acords, la part resolutiva del qual es reprodueix literalment a continuació.

La qual cosa es fa pública als efectes oportuns.

 

"PROPOSTA D'ACORD, SI S'ESCAU, DE L'AVANÇ DE MODIFICACIÓ PUNTUAL DE LES NORMES SUBSIDIÀRIES DE PLANEJAMENT DEL MUNICIPI DE CARME, A L'ÀMBIT "DALT DE LA RIERA"

 

ACORD:

 

Primer. Aprovar l'Avanç de la modificació puntual de normes subsidiàries de planejament (MPNNSS) del municipi de Carme, a l'àmbit del sector "dalt de la riera", formulat per l'equip redactor de l'empresa INTERLANDS encapçalat per l'arquitecte Albert de Pablo Ponte, que incorpora la documentació prevista en l'article 106.2 del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel que s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme.

 

Segon. Sotmetre l'Avanç juntament amb el document ambiental estratègic, al tràmit d'informació i exposició pública per un termini de 30 dies hàbils mitjançant publicació d'edictes al DOGC, al BOPB, al e-tauler i web municipal, i a dos diaris d'àmplia difusió.

El còmput del termini s'iniciarà des del dia hàbil següent al de l'últim dels anuncis que es publiquin al BOPB i al DOGC. Durant aquest termini, qualsevol persona que hi estigui interessada podrà presentar els suggeriments i les alternatives que consideri adients.

L'expedient podrà ser consultat en les oficines de l'Ajuntament, situades a l'Avinguda Catalunya numero 2, primera planta, en horari de dilluns, dimecres i divendres de 12.00h a 14.00 hores.

Igualment, d'acord amb allò previst en l'article 8.5.c) del Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d'agost, la documentació sotmesa a informació i exposició pública també podrà ser consultada a la web de l'ajuntament (www.carme.cat)

 

Tercer. Disposar que en relació a la fase de Participació Ciutadana de l'Avanç, durant el període d'informació púbica establerta en l'apartat anterior d'aquest acord, es duran a terme les actuacions següents:

Es celebrarà una Conferència informativa de presentació de la diagnosi i de la proposta tècnica de l'Avanç del Pla.

Totes les activitats de participació ciutadana seran publicades amb la suficient antelació a través de la web municipal.

 

Quart.- Sol·licitar informe, d'acord amb el que determina el TRLU (article 85), als organismes afectats per raó de les seves competències sectorials, estimant que aquests organismes són:

- Subdirecció General d'Arquitectura, Planificació d'Habitatge i Millora Urbana, per la remodelació de l'àrea urbana que suposa la MP.

- Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, en relació a la contaminació atmosfèrica del sector.

- Oficina Territorial d'Acció i Avaluació Ambiental, per la verificació del tràmit simplificat d'avaluació ambiental estratègica a que opta la present MP.

- Subdirecció General de Biodiversitat i Medi Natural, per l'afectació al espai natural protegit (PEIN, LIC, ZEPA i xarxa Natura 2000) en que es troba inclosa la Riera de Carme que limita amb el sector.

- Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

- Agència Catalana de l'Aigua.

- Agència de Residus de Catalunya.

- Agència de l'Habitatge de Catalunya.

- Consell Català de l'Esport.

 

Cinquè.-Trametre una còpia del document ambiental inicial estratègic i de l'Avanç de de la modificació puntual de normes subsidiàries de planejament (MPNNSS) del municipi de Carme, a l'àmbit del sector "dalt de la riera" a l'oficina territorial d'avaluació ambiental (OTAA) dels serveis Territorials de Departament de Territori i Sostenibilitat per tal que n'emeti el document d'abast de l'estudi ambiental estratègic, previst per l'article 86 bis del Decret Legislatiu 1/2010 de 3 d'agost i l'article 20 de la Llei 6/2009, i a la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona (CTUB) del Departament de Territori i Sostenibilitat, per tal que n'emeti l'informe urbanístic i territorial d'adequació de l'Avanç al marc normatiu urbanístic vigent.

 

Sisè. Facultar tan àmpliament com en dret sigui possible a l'alcalde per a l'efectivitat del present acord."

 

RECURSOS:

Contra aquest acte administratiu de tràmit, que no és definitiu en via administrativa, no procedeix la interposició de cap recurs, de conformitat amb l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, atès que es manté el vostre dret de defensa mitjançant el període d'al·legacions i la possibilitat d'impugnació de l'acte administratiu definitiu que s'adopti en el seu dia.

No obstant, podeu interposar qualsevol altre recurs o instar qualsevol procediment que considereu procedent.

 

Carme, 27 de desembre de 2023

 

Marc Sánchez Rodríguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14322 {"title":"EDICTO por el que se hace pública aprobación del avance de la modificación puntual de las Normas subsidiarias de planeamiento del municipio de Carme, en el ámbito Dalt de la Riera.","published_date":"2024-01-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14322"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Carme,DOGC,DOGC 2024 nº 9072 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-04/14322-edicto-se-hace-publica-aprobacion-avance-modificacion-puntual-normas-subsidiarias-planeamiento-municipio-carme-ambito-dalt-riera https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.