ANUNCIO sobre aprobación de la oferta de empleo parcial para el año 2023.

Vist l'acord de la Junta de Govern Local, de data 23 de novembre de 2023, es va aprovar l'Oferta d'ocupació Pública parcial per l'any 2023 de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, d'acord als articles 20.Ú.1 i següents de la llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2023 (en endavant, LGPE 2023) estableixen que la incorporació de personal de nou ingrés amb relació indefinida al sector públic es realitzarà a través de l'Oferta d'Ocupació Pública.

Vist l'article 20.Dos.4 de la LGPE 2023, estableix que cada Administració podrà autoritzar, amb caràcter extraordinari, una taxa específica que sigui necessària per a donar compliment de l'objectiu previst a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació públic, que la temporalitat no superi el 8% de les places de naturalesa estructural en cadascun dels seus àmbits, sempre que estigui justificat d'acord amb l'instrument de planificació plurianual que ha de comptar.

Vist el que es disposa als articles 91 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases de règim local i articles 56 a 62 del decret 214/1990, pel qual s'aprova el Reglament de personal al servei de les entitats locals a Catalunya i art. 70 del RDL 5/2015 de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, es publica l'oferta pública parcial per l'any 2023.

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

CLASSIFICACIÓ

DENOMINACIÓ

GRUP

NÚM. PLACES

SISTEMA SELECCIÓ

Escala Administració especial, Subescala serveis especials

Agent Policia Local

C2*

1

Concurs-oposició

 

 

(*) Aquesta plaça serà reclassificada al grup C1, d'acord amb la Llei 3/2023, del 16 de març, de mesures fiscals, financeres, administratives i del sector públic per al 2023, en el pressupost i plantilla municipal per a l'any 2024.

 

PERSONAL LABORAL

 

ADSCRIPCIÓ

DENOMINACIÓ CATEGORIA

GRUP

NÚM. PLACES

SISTEMA SELECCIÓ

Serveis personals

Tècnic/a auxiliar de comunicació

C1

1

Concurs-oposició

Serveis personals

Tècnic/a auxiliar d'educació

C1

1

Concurs-oposició

 

 

Sant Cebrià de Vallalta, 22 de desembre de 2023

 

Albert Pla i Besolí

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14262 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta de empleo parcial para el año 2023.","published_date":"2024-01-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14262"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cebrià de Vallalta,DOGC,DOGC 2024 nº 9071 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-03/14262-anuncio-aprobacion-oferta-empleo-parcial-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.