ANUNCIO sobre aprobación del Plan interno de igualdad de género del Ayuntamiento de Alella 2023-2027 (exp. X2023005286).

El Ple municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 21 de desembre de 2023, amb la salvetat del que disposa l'article 206 del R.O.F. i R.J. de les Entitats Locals, adoptà, entre d'altres, el següent acord:

 

"PRIMER.- Aprovar el Pla intern d'igualtat de gènere de l'Ajuntament d'Alella 2023-2027.

 

SEGON.- Sotmetre a informació pública durant el termini de trenta dies hàbils, a comptar a partir de l'endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Província de Barcelona i al tauler d'edictes de l'Ajuntament, transcorreguts els quals sense que s'haguessin presentat reclamacions, el Pla intern d'igualtat de gènere de l'Ajuntament d'Alella 2023-2027, s'entendrà aprovat definitivament, sense necessitat de nou acord i es procedirà directament a la seva publicació.

 

TERCER.- Publicar el Pla intern d'igualtat de gènere de l'Ajuntament d'Alella 2023-2027 en el Registre de Plans d'Igualtat.

 

QUART.- Donar coneixement d'aquesta resolució a tot el personal a través del Portal de l'empleat i als delegats de personal funcionari i laboral."

 

Alella, 22 de desembre de 2023

 

Félix-José Valdés Conde

Secretari general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14212 catalunya administración local,Ayuntamiento de Alella,DOGC,DOGC 2024 nº 9071 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-01-03/14212-anuncio-aprobacion-plan-interno-igualdad-genero-ayuntamiento-alella-2023-2027-exp-x2023005286 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.