EDICTO sobre la convocatoria del concurso-oposición para la selección de las plazas de personal laboral vacantes en el Consorcio Urbanístico del Centro Direccional de Cerdanyola del Vallès.

En data 19 de desembre de 2023, el Consell General del Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès, ha acordat, a reserva de la redacció que resulti de l'aprovació de l'acta, el següent acord:

Atès que el Consorci ha estat autoritzat per a la reposició de les tres places estructurals actualment vacants, tècnic/a administratiu/va de l'àrea econòmica; llicenciat/da o graduat/da en dret i tècnic/a superior arquitecte, per aplicació de la Disposició addicional 4a del Reial decret llei 32/2021, de 28 de desembre, d'acord amb la declaració responsable efectuada per aquest director,

Atès que el concurs de mèrits per la selecció de les places de personal laboral vacants, mitjançant una convocatòria pública de contractació laboral fixa, adreçada al personal de l'Institut Català del Sòl i de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, que son els ens que conformen el Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès, va resultar desert,

Atès que la Direcció de Serveis del Departament de Territori ha autoritzat, en data 16 de novembre, la contractació de personal extern a les administracions consorciades per la cobertura aquests llocs de treball,

Es proposa al Consell General del Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès l'adopció del següent acord:

 

Primer: APROVAR el Pla Pluriennal de Recursos Humans del Consorci que contempla la convocatòria de les tres places vacants.

 

Segon: APROVAR L'OFERTA PÚBLICA de tres places de personal laboral fix actualment vacants, que son les següents:

1 Plaça de llicenciat/da o graduat/da en dret

1 Plaça de tècnic/a superior arquitecte/a

1 Plaça administratiu/va adscrit/a a l'àrea econòmica.

 

Tercer: DELEGAR en el director del Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès l'aprovació de les bases del concurs oposició corresponent a cadascuna de les places, i la convocatòria del procediment i la seva tramitació i conclusió.

 

Quart: PUBLICAR aquest acord al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i INFORMAR que les bases, fases i altres aspectes de la convocatòria es podran consultar a la pàgina web del Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès, www.parcdelalba.cat

 

Cerdanyola del Vallès, 21 de desembre de 2023

 

María del Mar Blasi

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
14078 {"title":"EDICTO sobre la convocatoria del concurso-oposición para la selección de las plazas de personal laboral vacantes en el Consorcio Urbanístico del Centro Direccional de Cerdanyola del Vallès.","published_date":"2023-12-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"14078"} catalunya Consorcio Urbanístico para el Desarrollo del Centro Direccional de Cerdanyola del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9069,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-29/14078-edicto-convocatoria-concurso-oposicion-seleccion-plazas-personal-laboral-vacantes-consorcio-urbanistico-centro-direccional-cerdanyola-valles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.