EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Plan director de espacios verdes de Calafell (exp. 3827/2023).

En data 20 de juny, esdevingué definitivament aprovat els PLA DIRECTOR D'ESPAIS VERDS DE CALAFELL.

L'acord va ser exposat al públic per un termini de 30 dies al Butlletí Oficial de la Província de l'11 de maig de 2023, inserció CVE2022-03832, al DOGC 8912 de 10 de maig de 2023, així com al Diari el Punt de 6 de maig de 2023 i a l' e-tauler de la corporació.

La qual cosa es fa pública per a general coneixement i efecte, significant-li que contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció d'aquesta notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques - LPACAP-, i article 77 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les Administracions Públiques de Catalunya, o recurs contenciós administratiu, davant els Jutjats del Contenciós - Administratiu de Tarragona en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa - Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós- administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Així mateix, podrà exercitar qualsevol altre recurs que consideri pertinent.

 

Calafell, 26 d'octubre de 2023

 

Alexandre Pallarès Cervilla

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13867 {"title":"EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Plan director de espacios verdes de Calafell (exp. 3827\/2023).","published_date":"2023-12-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13867"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calafell,DOGC,DOGC 2023 nº 9068 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-28/13867-edicto-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-plan-director-espacios-verdes-calafell-exp-3827-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.