ANUNCIO sobre aprobación definitiva de los proyectos rectificados de alumbrados en vías verdes.

Els projecte tècnics rectificats d'ampliació de l'enllumenat públic del sector del sector de la Coromina del Bac, via ciclista del Ter, tram de la Coromina del Bac fins el pont del Pagès de la Colònia Llaudet de Sant Joan de les Abadesses i el d'ampliació de l'enllumenat del sector de la Pujada de l'Estació, Via Verda del Ferro i del Carbó, tram del pont del Roser fins la cruïlla amb la Crta. d'Ogassa (giv-5211) de Sant Joan de les Abadesses), han estat exposats al públic, pel termini d'un mes, mitjançant anunci al tauler d'edictes electrònic de l'ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, des del dia 19/10/2023 al dia 20 de novembre de 2023, al BOP número 208 de data 27 d'octubre de 2023 i al DOGC número 9031 de data 31 d'octubre de 2023

Atès que durant l'esmentat termini no s'han presentat al.legacions ni reclamacions a cap dels dos projectes, s'entenen definitivament aprovats sense l'adopció de cap més acord i amb la publicació del present edicte al DOGC.

 

Sant Joan de les Abadesses, 12 de desembre de 2023

 

Ramon Roqué Riu

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13438 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de los proyectos rectificados de alumbrados en vías verdes.","published_date":"2023-12-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13438"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan de les Abadesses,DOGC,DOGC 2023 nº 9064 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-20/13438-anuncio-aprobacion-definitiva-proyectos-rectificados-alumbrados-vias-verdes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.