ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del concurso-oposición para la cobertura definitiva de una plaza de administrativo/a, vacante en la plantilla de funcionarios, mediante acceso libre y constitución de una bolsa de trabajo.

Procés selectiu mitjançant modalitat de concurs oposició lliure per l'accés a una plaça de personal funcionari/a de carrera, subgrup C1, administratiu/iva de Serveis Econòmics i constitució de borsa de treball.

Per acord de la Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dia 30 de novembre de 2023, han estat aprovades les bases i simultàniament la convocatòria del procés selectiu de concurs oposició per a la cobertura definitiva d'una plaça d'administratiu/va, vacant de la plantilla de funcionaris de carrera, inclosa a l'Oferta pública d'ocupació de l'any 2021 a l'Ajuntament de Viladecavalls, per la via d'accés lliure.

La convocatòria d'aquest procés selectiu, conjuntament amb les bases íntegres aprovades, es publicaran al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Les bases es poden consultar a l'espai d'oferta pública d'ocupació del web de l'Ajuntament:

http://www.viladecavalls.cat/ajuntament-1/oferta-publica-docupacio

El termini per presentar sol·licituds, per tal de prendre part en el procés de selecció, serà de 20 dies naturals a comptar des dia següent a la publicació d'aquest anunci que es fa públic al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Els successius anuncis es faran públics al web municipal en l'espai https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=830080001 i també en l'espai abans indicat.

 

Contra les presents bases, que posen fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, davant l'Alcaldia d'aquest Ajuntament de Viladecavalls, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions pública, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Barcelona o, a la seva elecció, el que correspongui al seu domicili, sempre i quan aquest radiqui a la circumscripció del Tribunal Superior de Justícia en què tingui la seva seu l'òrgan que hagués dictat l'acte originari impugnat, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu, no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui exercitar qualsevol altre recurs que estimi pertinent.

 

Viladecavalls, 12 de desembre de 2023

 

Pedro Nogués Vidal

Alcalde accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
13194 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria del concurso-oposición para la cobertura definitiva de una plaza de administrativo\/a, vacante en la plantilla de funcionarios, mediante acceso libre y constitución de una bolsa de trabajo.","published_date":"2023-12-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"13194"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecavalls,DOGC,DOGC 2023 nº 9061 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-15/13194-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-concurso-oposicion-cobertura-definitiva-plaza-administrativo-vacante-plantilla-funcionarios-acceso-libre-constitucion-bolsa-trabajo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.