ANUNCIO relativo a la convocatoria pública del proceso selectivo para la constitución de una bolsa de trabajo para cubrir necesidades temporales de personal de la categoría auxiliar administrativo/a C2 en el Ayuntamiento de Peralada.

Per Decret d'Alcaldia-Presidència núm. 2023DECR000722, de data 27 de novembre de 2023, s'ha aprovat la convocatòria i les bases que han de regir el procés selectiu per a la constitució d'una borsa de treball, mitjançant concurs lliure, de personal laboral auxiliar administratiu/va, enquadrada en l'escala administració general, grup C, subgrup C2, nivell 12 per a cobrir possibles vacants o necessitats temporals que es produeixin en aquesta categoria a l'Ajuntament de Peralada, amb una dedicació de jornada complerta.

Les bases reguladores de la convocatòria es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Girona de data 4 de desembre de 2023.

El termini de presentació d' instàncies per prendre part a les proves selectives serà de serà de vint dies hàbils, a comptar del dia següent aquesta publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els successius actes administratius derivats d'aquesta convocatòria es faran públics en el tauler d'edictes electrònics municipals i a la pàgina web de l' ajuntament de Peralada www.peralada.org

 

Peralada, 29 de novembre de 2023

 

Miquel Brugat Vilanova

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12923 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria pública del proceso selectivo para la constitución de una bolsa de trabajo para cubrir necesidades temporales de personal de la categoría auxiliar administrativo\/a C2 en el Ayuntamiento de Peralada.","published_date":"2023-12-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12923"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Peralada,DOGC,DOGC 2023 nº 9058 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-12/12923-anuncio-relativo-convocatoria-publica-proceso-selectivo-constitucion-bolsa-trabajo-cubrir-necesidades-temporales-personal-categoria-auxiliar-administrativo-c2-ayuntamiento-peralada https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.