EDICTO relativo a la Ordenanza reguladora de la prestación patrimonial pública no tributaria para los servicios de retirada, traslado y depósito de vehículos abandonados o estacionados defectuosa o abusivamente en la vía pública de Cornellà de Llobregat.

Aprovada inicialment l'Ordenança reguladora de la Prestació Patrimonial Pública no tributària pels serveis de retirada, trasllat i dipòsit de vehicles abandonats o estacionats defectuosament o abusivament a la via pública de Cornellà de Llobregat, mitjançant acord plenari adoptat el dia 29 de novembre de 2023; en conformitat amb el que disposa l'article 178 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, aprovat pel Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril i demés legislació concordant, es sotmet a informació pública i audiència als interessats, a efectes que, dins del termini de TRENTA dies hàbils comptats a partir del següent a la seva publicació, presentin quantes reclamacions i suggeriments considerin oportunes.

Les reclamacions i/o suggeriments es podran presentar durant l'esmentat període, bé presencialment dins l'horari de l'oficina d'atenció al ciutadà o al Registre electrònic General d'aquest Ajuntament o bé mitjançant qualsevol altre via regulada a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del procediment administratiu de les Administracions Públiques.

Durant el període d'exposició, l'expedient es podrà consultar en la Secretaria General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, de dilluns a divendres i de 9 a 13.30 hores.

 

Cornellà de Llobregat, 1 de desembre de 2023

 

L'alcalde

 

P. d. f.

Carmen Alonso Higuera

Secretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12903 {"title":"EDICTO relativo a la Ordenanza reguladora de la prestación patrimonial pública no tributaria para los servicios de retirada, traslado y depósito de vehículos abandonados o estacionados defectuosa o abusivamente en la vía pública de Cornellà de Llobregat.","published_date":"2023-12-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12903"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 9058 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-12/12903-edicto-relativo-ordenanza-reguladora-prestacion-patrimonial-publica-tributaria-servicios-retirada-traslado-deposito-vehiculos-abandonados-estacionados-defectuosa-abusivamente-via-publica-cornella-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.