ANUNCIO sobre modificación para la ampliación de capital social de Calafell Empresa Municipal de Serveis, SA (CEMSSA).

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de caràcter ordinari celebrada el dia 24 de novembre de 2023 acordà el següent:

 

1. Aprovar de l'Informe tècnic emès pel Cap del Gabinet Tècnic de gestió interna i director d'Economia, justificatiu de la proposta d'augment del capital social i la consegüent modificació estatutària en compliment dels articles 286 del Reial decret legislatiu 1/2010, de 2 de juliol, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Societats de Capital (en endavant, TRLSC).

 

2. Aprovar l'augment del capital social de l'empresa municipal Calafell Empresa Municipal de Serveis, SA (CEMSSA), en la quantitat de DOS MILIONS DOSCENTS CINC MIL euros (2.205.000,00.-€).

Aquesta ampliació de capital donarà lloc a l'emissió de 2.205 noves accions ordinàries i nominatives, amb un valor nominal de 1.000,00 euros cadascuna resultant, per tant, una xifra de capital social de DOS MILIONS DOSCENTS SEIXANTA SIS euros (2.266.000,00.-€).

 

3. Subscriure i desemborsar 2.205 noves participacions socials, amb un valor nominal de 1.000,00 euros cadascuna, de la societat Calafell Empresa Municipal de Serveis, SA (CEMSSA), per un import total de 2.205.000,00 euros, mitjançant l'aportació dinerària de l'Ajuntament de Calafell per import total de 2.205.000,00 €.

Les noves accions formaran una sola sèrie amb numeració correlativa del núm.62 al 2.266.

 

4. Aprovar la despesa vinculada a aquests acords per import de 2.205.000,00, a càrrec de l'aplicació pressupostària 100/9204/8500000 (Codi de projecte 2023 2 12 1 1 Aportació de capital societat).

 

5. Modificar l'article 5 dels seus Estatuts de CEMSSA, com a conseqüència de l'augment del capital social acordat anteriorment, que quedarà redactat com segueix:

"Article 5. CAPITAL SOCIAL

El capital social de la societat és de DOS MILIONS DOS-ENTS SEIXANTA SIS MIL EUROS EUROS (2.266.000,00 €), representat per 2.266 accions ordinàries nominatives, amb un valor nominal de MIL EUROS (1.000,00 €), formant una sola sèrie amb numeració correlativa de l'1 al 2.266 ambdós inclosos, subscrites en la seva totalitat per l'Ajuntament i desemborsades totalment. 

Les accions són, en la seva totalitat, propietat de l'Excm. Ajuntament de Calafell, formen el patrimoni social inicial, que no pot ser destinat a altres finalitats diferents de les establertes en l'objecte de la societat d'aquests estatuts. Tot acte de disposició, relatiu a les accions d'aquesta companyia, és competència de la Junta General del soci únic. La societat pot augmentar o reduir el capital d'acord amb les disposicions vigents. La Junta ha de determinar les condicions i la forma en què ha de verificar-se cada nova ampliació o reducció. 

La societat pot emetre obligacions, i els emprèstits corresponents s'han de regular segons les normes legals i reglamentàries que siguin aplicables a les diferents modalitats d'emissió aprovades per la Junta General. 

Les accions estaran re presentades per títols, que podran ser unitaris o múltiples. El títol de cada acció contindrà necessàriament les mencions assenyalades a la Llei i, en especial, les limitacions a la seva transmissibilitat."

Sotmetre aquest apartat de modificació d'estatuts al tràmit d'informació pública durant el període de 30 dies hàbils, comptador des de l'endemà hàbil a la data de la darrera publicació del corresponent anunci al BOPT i al DOGC, durant el qual es podran formular les al·legacions o reclamacions que es consideri adients. Si no se'n formula cap, l'acord esdevindrà aprovat definitivament de forma tàcita, sense cap més tràmit.

Comunicar a la Generalitat de Catalunya l'aprovació definitiva de la modificació dels estatuts de la societat.

 

6. Facultar indistintament a l'Alcalde de Calafell i al Tinent d'Alcalde d'Organització Interna i Seguretat tan àmpliament com en dret sigui de menester, per tal que qualsevol d'ells, en nom i representació d'aquest Ajuntament, formalitzi els documents públics o privats que siguin necessaris pel compliment i execució dels anteriors acords i per la seva inscripció en els registres públics.

 

7. Fer constar que els apartats 1 a 4 d'aquest acord posen fi a la via administrativa i contra ells es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats Contenciosos Administratius de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva notificació.

Alternativament i deforma potestativa, es podrà interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la seva notificació.

 

8. Fer constar que l'acord del punt 5 és un acte de tràmit no qualificat no susceptible de recurs, sense perjudici de que la seva oposició pot ser al·legada, i considerar-se en la resolució que posi fi al procediment.

 

9. Comunicar el present acord a la societat municipal CEMSSA i als Departaments de l'Ajuntament afectats.

 

10. Publicar aquests acords al Portal de Transparència de l'Ajuntament de Calafell.

 

Calafell, 29 de novembre de 2023

 

Alexandre Pallarès Cervilla

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12768 {"title":"ANUNCIO sobre modificación para la ampliación de capital social de Calafell Empresa Municipal de Serveis, SA (CEMSSA).","published_date":"2023-12-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12768"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Calafell,DOGC,DOGC 2023 nº 9057 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-11/12768-anuncio-modificacion-ampliacion-capital-social-calafell-empresa-municipal-serveis-sa-cemssa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.