ANUNCIO relativo a la convocatoria L-25/23 para la provisión por el sistema de libre designación del puesto de tesorero/a delegado/a adscrito a tesorería.

La Diputació de Barcelona convoca la provisió pel sistema de lliure designació del lloc de tresorer/a delegat/ada adscrit a Tresoreria (Àrea de Serveis Generals i Transició Digital), convocatòria L-25/23, de conformitat amb el que disposen les bases corresponents.

Cal que les persones que concorrin a aquesta convocatòria pública reuneixin els següents requisits:

a) Ser funcionari/ària de carrera de la Diputació de Barcelona o ser funcionari/ària de carrera de qualsevol Administració Pública.

b) Estar en servei actiu o en qualsevol altra situació administrativa que, d'acord amb la normativa vigent, possibiliti participar en aquesta convocatòria.

c) Tenir la categoria en propietat o pertànyer, amb la condició de funcionari/ària de carrera, al subgrup de classificació que especifiquen les bases.

d) Estar en possessió del títol de nivell C1 de coneixement de la llengua catalana. Les persones aspirants hauran d'acreditar durant el període de presentació de sol·licituds el nivell de coneixement de la llengua catalana exigit. Restaran exempts de realitzar la prova de coneixements de llengua catalana en la convocatòria, les persones candidates que hagin participat i obtingut plaça en un procés selectiu per accedir a la Diputació de Barcelona o de provisió en aquesta corporació, en què hagués acreditat el coneixement del mateix nivell o superior.

En el cas que no estiguin en possessió del certificat acreditatiu esmentat, s'avaluaran els coneixements mitjançant una prova específica de llengua catalana.

Quedaran eliminats del procés aquells aspirants que no acreditin el nivell de coneixement exigit.

e) Posseir la capacitat funcional necessària per a l'adequat desenvolupament de les funcions bàsiques i específiques del lloc de treball a proveir.

Les bases de la convocatòria es troben exposades a la intranet corporativa, a la pàgina web i al tauler d'edictes electrònic de la Diputació de Barcelona.

La sol·licitud electrònica de participació en el procés de provisió va adreçada a la presidència de la Diputació de Barcelona i és accessible des del portal Tràmits i serveis de la ciutadania, entitats i empreses de la Seu electrònica (https://seuelectronica.diba.cat/tramits-ciutadania/, apartat Recursos Humans). Els interessats han de presentar la sol·licitud, juntament amb el seu currículum vitae numerat i documentació acreditativa numerada que l'ha d'acompanyar, de forma telemàtica d'acord amb el previst a l'article 1.3 del Reglament de les relacions electròniques en el marc dels procediments administratius en l'àmbit de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona, publicat en el BOPB de data 16 de maig de 2019.

La presentació de la sol·licitud en un format diferent al normalitzat i/o per un canal no previst en aquestes bases suposarà la seva inadmissió en el procés de provisió. Aquesta anomalia en la presentació sols podrà ser esmenada mitjançant la presentació d'una nova sol·licitud dins del termini establert per a aquesta convocatòria.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptadors des del següent dia hàbil a la publicació de l'anunci en la corporació i en el darrer dels publicats en el BOP de Barcelona i en el DOGC.

Per a tramitar aquesta sol·licitud, us podeu identificar, i signar la sol·licitud, amb els sistemes de firma electrònica següents: idCAT Mòbil, amb certificat digital personal (idCAT, DNIe, FNMT, etc.) o amb Cl@ve.

Els aspirants cal que tinguin en compte els requeriments tecnològics de la Seu electrònica de la Diputació de Barcelona https://seuelectronica.diba.cat/requisitsTecnologics.asp als efectes d'adjuntar la documentació.

Els aspirants són responsables de l'exactitud i veracitat de la informació proporcionada. Això, no obstant, en cas de dubte, l'Administració pot requerir de l'aspirant l'acreditació fefaent de qualsevol dels documents presentats.

La presentació de la sol·licitud fora de l'esmentat termini comporta l'exclusió de l'aspirant.

No es valorarà altra experiència o mèrit que no hagi estat aportat a la data de presentació de la sol·licitud.

 

Barcelona, 27 de novembre de 2023

 

Maria Dolores Miró Folgado

Directora de Serveis de Recursos Humans

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12543 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria L-25\/23 para la provisión por el sistema de libre designación del puesto de tesorero\/a delegado\/a adscrito a tesorería.","published_date":"2023-12-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12543"} catalunya administración local,Diputación de Barcelona,DOGC,DOGC 2023 nº 9054 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-04/12543-anuncio-relativo-convocatoria-25-23-provision-sistema-libre-designacion-puesto-tesorero-delegado-adscrito-tesoreria https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.