ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la oferta pública de empleo del Ayuntamiento de Cabrils relativa al año 2023.

Anunci pel qual es fa públic que mitjançant el Decret d'alcaldia núm. 2023-0943, de data 21 de noviembre de 2023, s'ha resolt aprovar l'oferta pública d'ocupació de l'Ajuntament de Cabrils relativa a l'any 2023, d'acord amb el que preveu l'article 57 del Decret 214/1990, pel qual s'aprova el Reglament de Personal al servei de les Entitats Locals, acord el qual es transcriu literalment a continuació:

 

"Antecedents

 

1.- El Ple de la Corporació, en sessió de data 24 de novembre de 2022, va aprovar inicialment el Pressupost i la plantilla de personal de l'Ajuntament de Cabrils i l'Organisme Autònom Escola Bressol per a l'any 2023, aquesta aprovació s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 29/11/22 (núm. CVE 202210179395). Aquest va ser aprovat definitivament sent publicat al BOPB el 27 de desembre de 2022 (núm. CVE 202210194608).

 

2.- Atesa la necessitat de cobrir de forma definitiva diverses places vacants previstes a la plantilla de l'Ajuntament de Cabrils degudament dotades pressupostàriament.

 

3.- Atès que és voluntat d'aquesta Corporació, obeir al compliment de l'objectiu previst per a les Administracions públiques de promoure l'actualització i perfeccionament de la qualificació professional dels seus empleats, així com el reconeixement al Dret a la carrera professional i promoció interna expressament reconegut als articles 16 i següents del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

 

4.- Vist que en data 23 d'octubre de 2023 es va reunir la Mesa general de negociació en la qual es va acordar quina seria l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2023.

 

5.- Vist l'informe de la Tècnica de Recursos Humans, el qual resta incorporat a l'expedient.

 

6.- Vist l'informe d'intervenció, el qual resta incorporat a l'expedient.

 

Fonaments de dret

 

1- L'article 70 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, disposa que les necessitats de recursos humans amb assignació pressupostària que no es puguin cobrir amb els efectius de personal existents seran objecte d'oferta pública d'ocupació.

 

2- L'article 37.1.l) del Reial Decret Llei 5/2015, pel qual s'aprova el Text Refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, estableix com a matèria objecte de negociació els criteris generals sobre les Ofertes Públiques d'Ocupació.

 

3- L'article 38 del Reial Decret Llei 5/2015, pel qual s'aprova el Text Refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, estableix que aquest acord requerirà de la prèvia ratificació per part de l'òrgan municipal competent.

 

4- Articles 59 i 60 del Decret Legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, en relació a l'oferta pública d'ocupació.

 

5- Articles 57 i següents del Decret 214/1990, de 30 de juliol en relació a l'oferta pública d'ocupació.

 

6- Llei 31/2022, de 23 de desembre, de Pressupostos generals de l'Estat para el any 2023 (LPGE).

 

7- Tenint en compte que la competència per a l'adopció de l'acord correspon a la Junta de Govern Local per delegació efectuada per l'alcaldessa d'aquest ajuntament, mitjançant el Decret d'alcaldia núm. 561/2023, de data 22 de juny de 2023 (BOP CVE202310101782, de data 27 de juny de 2023).

 

8- L'article 10.1 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, permet avocar la competència prèviament delegada quan circumstàncies de naturalesa tècnica, econòmica, social, jurídica o territorial ho facin convenient.

 

Per tot l'exposat, i en virtut de les facultats que tinc conferides,

 

RESOLC

 

Primer.- Avocar la competència delegada a la Junta de Govern Local a aquesta Alcaldia per aprovar l'expedient d'aprovació de l'Oferta Pública d'Ocupació 2023.

 

Segon.- Aprovar el "Pla pluriennal d'Ordenació de Recursos Humans de l'Ajuntament de Cabrils per a la reducció de la temporalitat 2023-2026", el qual s'incorpora a aquest Decret.

 

Tercer.- Autoritzar una taxa específica conforme l'article 20.Dos.4 de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2023, d'un total de 5 places per tal de donar compliment a l'objectiu de reduir la temporalitat per sota del 8 per cent.

 

Quart.- Aprovar l'oferta d'ocupació pública 2023, de conformitat amb l'article 20 de la Llei 31/2022, de 23 de desembre, de pressupostos generals de l'Estat per a l'any 2023, i l'article 70 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, amb la incorporació de les places següents:

 

- Taxa de reposició d'efectius ordinària

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Plaça

Grup classificació

Núm. vacants

Sistema selecció

Procés de selecció

Arquitecte/a tècnic/a

A2

1

Concurs-oposició

Torn lliure

Agent policia

C1

1

Concurs-oposició

Torn lliure

 

 

Plaça

Grup classificació

Núm. vacants

Sistema selecció

Procés de selecció

Caporal*

C1

1

Concurs-oposició

Promoció interna

 

*Quan es convoqui la plaça de Caporal i es resolgui el procés selectiu, en fer-se efectiu el nomenament per promoció interna d'un caporal quedarà vacant una plaça d'agent de policia per la qual cosa aquesta plaça d'agent podrà ser inclosa en oferta pública.

 

PERSONAL LABORAL

 

Plaça

Grup assimilat

Núm. vacants

Sistema selecció

Procés de selecció

Auxiliar Tècnic/a de participació i igualtat

C2

1

Concurs-oposició

Torn lliure

Peó brigada serveis municipals

AP

1

Concurs-oposició

Torn lliure

 

 

- Taxa específica

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Plaça

Grup classificació

Núm. vacants

Sistema selecció

Procés de selecció

Administratiu/iva

C1

1

Concurs-oposició

Torn lliure

Tècnic/a mitjà/na de Medi Ambient

A2

1

Concurs-oposició

Torn lliure

 

 

PERSONAL LABORAL

 

Plaça

Grup assimilat

Núm. vacants

Sistema selecció

Procés de selecció

Tècnic/a auxiliar informàtic/a

C1

1

Concurs-oposició

Torn lliure

Oficial 2a parcs i jardins

C2

1

Concurs-oposició

Torn lliure

Peó brigada serveis municipals

AP

1

Concurs-oposició

Torn lliure

 

 

Cinquè.- Publicar l'oferta pública d'ocupació al Diari oficial de la Generalitat de Catalunya, comunicar-ho als òrgans competents de l'Administració de l'Estat, i trametre còpia a la Direcció general d'Administració Local de la Generalitat de Catalunya.

 

Sisè.- Notificar el present acord als representants del personal funcionari i al Comitè d'Empresa.

 

Setè.- Donar compte d'aquest Decret a la propera Junta de Govern Local."

 

Cabrils, 23 de novembre de 2023

 

Maite Viñals Clemente

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12512 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación de la oferta pública de empleo del Ayuntamiento de Cabrils relativa al año 2023.","published_date":"2023-12-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12512"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cabrils,DOGC,DOGC 2023 nº 9054 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-04/12512-anuncio-se-hace-publica-aprobacion-oferta-publica-empleo-ayuntamiento-cabrils-relativa-ano-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.