EDICTO sobre aprobación definitiva de la creación y establecimiento del servicio de gestión de viviendas de alquiler social y asequible de la comarca de El Maresme.

Edicte pel qual es fa públic que el Ple del Consell Comarcal del Maresme, en sessió ordinària celebrada en data 21 de novembre de 2023, ha adoptat els següents acords:

 

"En el Ple del Consell Comarcal celebrat en sessió ordinària de 28 de març de 2023 va acordar aprovar inicialment la creació i l'establiment del Servei de Gestió d'Habitatge de Lloguer Social i Assequible de la Comarca del Maresme amb la voluntat de cobrir les necessitats de les persones i les unitats de convivència que resideixen a la comarca i que tenen dificultats per mantenir l'habitatge habitual o accedir a un habitatge del mercat lliure, d'acord amb els convenis de delegació de competències que se subscriguin amb els ajuntaments de la comarca, i condicionar la creació del Servei de Gestió d'Habitatge de Lloguer Social i Assequible de la Comarca del Maresme a la formalització i a la Publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del Conveni per la delegació de competències amb l'Ajuntament de Montgat per la Gestió d'Habitatges de Lloguer Social i Assequible de la Comarca del Maresme,

L'article 160.1 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, estableix que l'expedient instruït amb els documents a què es refereix l'article anterior s'ha de sotmetre a informació pública pel termini de trenta dies, mitjançant anuncis que s'insereixin en el Butlletí Oficial de la província, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la corporació. Simultàniament, s'ha de donar audiència als interessats i a les entitats que, si s'escau, han exercit la iniciativa. L'article 160.2 del mateix decret diu que el ple de la corporació, amb la resolució prèvia dels suggeriments formulats, ha d'acordar l'establiment del servei, n'ha d'aprovar el projecte d'establiment i el reglament que el regula i ha de preveure els efectes econòmics que se'n deriven, en especial, en el pressupost.

L'esmentat expedient s'ha sotmès a informació pública per un termini de trenta dies mitjançant la inserció dels anuncis en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 11 d'abril de 2023 núm. de registre 202310065091, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de data 14 d'abril de 2023 núm. 8895 i el taules d'anuncis de la Corporació, durant el qual no s'ha presentat cap reclamació i/o suggeriment a l'esmentat expedient,

Es va donar trasllat de l'acord a tots els municipis de la comarca del Maresme i a l'Agència de l'Habitatge Catalunya de la Generalitat de Catalunya,

S'ha formalitzat i s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 16 de juny de 2023 núm. de registre 202310098053 el Conveni per la delegació de competències amb l'Ajuntament de Montgat per la Gestió d'Habitatges de Lloguer Social i Assequible de la Comarca del Maresme,

En data 17 d'octubre de 2023, la Secretaria d'aquesta Corporació emet informe jurídic favorable el compliment del procediment i requisits per procedir a l'aprovació definitiva de la creació i establiment del Servei de Gestió d'Habitatge de Lloguer Social i Assequible de la Comarca del Maresme.

D'acord amb l'article 160.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, correspon al Ple del Consell Comarcal l'aprovació de la creació i establiment definitiu del Servei de Gestió d'Habitatge de Lloguer Social i Assequible de la Comarca del Maresme.

Havent estat informat en sentit Favorable en la Comissió informativa de Drets i Serveis a les Persones de data 14 de novembre de 2023

 

ACORDS:

 

PRIMER.- APROVAR definitivament la creació i l'establiment del Servei de Gestió d'Habitatge de Lloguer Social i Assequible de la Comarca del Maresme amb la voluntat de cobrir les necessitats de les persones i les unitats de convivència que resideixen a la comarca i que tenen dificultats per mantenir l'habitatge habitual o accedir a un habitatge del mercat lliure,

 

SEGON.- APROVAR difinitivament el reglament del Servei de Gestió d'Habitatge de Lloguer Social i Assequible de la Comarca del Maresme.

 

TERCER.- DONAR TRASLLAT de la present resolució a tots els municipis de la comarca del Maresme i a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

 

QUART.- PUBLICAR el present acord al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler electrònic de la corporació."

 

Mataró, 24 de novembre de 2023

 

Anna Antoja Serra

Gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12450 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de la creación y establecimiento del servicio de gestión de viviendas de alquiler social y asequible de la comarca de El Maresme.","published_date":"2023-12-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12450"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Maresme,DOGC,DOGC 2023 nº 9053 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-01/12450-edicto-aprobacion-definitiva-creacion-establecimiento-servicio-gestion-viviendas-alquiler-social-asequible-comarca-maresme https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.