ANUNCIO sobre aprobación inicial de la Ordenanza de restricción de agua por sequía.

En compliment del que disposa 49 i 70 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i 178 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, s'anuncia que en sessió ordinària del Ple de l'Ajuntament del 22 de novembre de 2023, ha aprovat amb el quòrum legalment exigible, entre d'altres, els acords següents:

 

Primer.- Aprovar inicialment l'ordenança reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i als usos de l'aigua en situació de sequera (en annex).

 

Segon.- Aquest acord d'aprovació inicial s'ha de fer públic mitjançant edicte que s'ha de fixar en el tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament, al BOP i al DOGC per un període de 30 dies des del següent al de la publicació de l'anunci d'exposició al BOP, dins el qual els interessats podran examinar l'expedient i presentar, si s'escau, al·legacions. Transcorregut el període d'exposició pública sense haver-se presentat reclamacions, els acords adoptats restaran definitivament aprovats.

 

Tercer.- Comunicar-ho a l'Empresa municipal d'Aigües de Vilafranca SA.

 

L'expedient set sotmet a informació pública pel termini de trenta dies, a fi que s'hi puguin presentar al·legacions i reclamacions, mitjançant la inserció dels anuncis corresponents al Butlletí Oficial de la província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'edictes d'aquest Ajuntament i en la web municipal. El termini d'informació pública començarà a comptar des del dia següent al de la publicació de l'anunci en el BOP.

En el cas que no s'hi formuli cap al·legació ni reclamació durant el termini d'informació pública, l'ordenança que s'ha aprovat inicialment quedarà aprovada definitivament sense necessitat de cap tràmit ulterior.

 

Les Cabanyes, 24 de novembre de 2023

 

Agustí Vallverdú Gil

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12410 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la Ordenanza de restricción de agua por sequía.","published_date":"2023-12-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12410"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Les Cabanyes,DOGC,DOGC 2023 nº 9053 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-12-01/12410-anuncio-aprobacion-inicial-ordenanza-restriccion-agua-sequia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.