Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9043)

ANUNCIO relativo a las bases reguladoras de la convocatoria de provisión del puesto de trabajo de jefe/a de sección de Prevención de Riesgos Laborales del Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès, mediante el sistema de concurso de méritos (exp. 43616/2023).

Mitjançant Decret d'Alcaldia número 4983/2023 de data 27 d'octubre de 2023 adopta l'acord, la part resolutiva del qual copiada literalment diu com segueix:

 

Primer.- AVOCAR la competència atribuïda a la Junta de Govern Local mitjançant el decret d'Alcaldia DEC/3453/2023 de data 06.07.2023, pel que fa referència únicament i exclusiva a l'aprovació de les bases reguladores i de la convocatòria de provisió del lloc de treball de cap de secció de Prevenció de Riscos Laborals de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, mitjançant el sistema de concurs de mèrits amb valoració de projecte de millora organitzativa a la unitat

 

Segon.- APROVAR les bases i la convocatòria per a la provisió, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, valoració de projecte de millorar organitzativa a la unitat, prova competencial o prova d'aptitud, per cobrir el lloc de treball de cap de Secció de Prevenció de Riscos Laborals de l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès que s'adjunten com a Annex.

 

Tercer.- APLICAR el cost de la retribució mensual de la futura provisió de lloc de treball a les aplicacions del pressupost de l'exercici 2022, prorrogat per al 2023, que es detallen a continuació:

 

80602043

11000

92003

1200000

80602

Gestió de personal_Salari base_FUN

80602092

11000

92003

1200600

80602

Gestió de personal_Triennis_FUN

80602141

11000

92003

1210000

80602

Gestió de personal_Complement destinació _FUN

80602211

11000

92003

1210100

80602

Gestió de personal_Complement específic_FUN

80602729

11000

92003

1600000

80602

Gestió de personal_Seguretat Social_FUN

 

 

Quart.- PUBLICAR l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOCG) i a la seu electrònica de la pàgina web de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

Cinquè.- PUBLICAR al portal de transparència el present acord, de conformitat amb l'article 9.1 e) de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, segons allò previst a l'article 21.1 del Decret 8/2021, de 9 de febrer, sobre la transparència i el dret d'accés a la informació pública.

 

 

ANNEX

Assumpte: Bases reguladores de la convocatòria de provisió del lloc de treball de cap de secció de Prevenció de Riscos Laborals de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, mitjançant el sistema de concurs de mèrits.

 

Els articles 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LRBRL), 53.1 h) del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya (TRLMRLC), atribueixen a l'alcalde/essa la presidència de la Corporació i la competència per aprovar l'oferta pública d'ocupació, d'acord amb el pressupost i la plantilla aprovats pel Ple, i també aprovar les bases i les convocatòries per a la selecció del personal i pels concursos de provisió dels llocs de treball.

 

1. Objecte de la convocatòria

L'objecte d'aquestes bases és regular la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de cap de Secció de Prevenció de Riscos Laborals, mitjançant el sistema concurs de mèrits, d'acord amb el que preveu el decret d'Alcaldia amb número 513/2023, de 7 de febrer, mitjançant en el qual s'aproven les instruccions de treball dels procediments de mobilitat interna i provisió interna de llocs de treball de comandament o singulars a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

El Decret d'Alcaldia número 513/2023, preveu textualment:

"Requisits de participació amb titulació necessària per desenvolupar el lloc de treball, un any d'antiguitat en el lloc d'origen ocupant una plaça de personal funcionari de carrera, laboral fix, funcionari interí o laboral temporal ocupant plaça vacant fins a provisió reglamentaria, o el personal interí i laboral temporal de llarga durada, amb més de cinc anys d'anys a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, tot i no ocupar plaça".

 

2. Normativa d'aplicació

L'article 72 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (TRLEBEP) preveu que, en el marc de les seves competències d'autoorganització, les Administracions Públiques estructuren llurs recursos humans d'acord amb les normes que regulen la selecció, la promoció professional, la mobilitat i la distribució de funcions conforme al previst en aquest capítol.

L'art. 78 del TRLEBEP, l'art. 110 i 114 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, i l'art. 61 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel que s'aprova la refosa en un text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya, en matèria de funció pública, preveuen que les administracions públiques proveiran els llocs de treball mitjançant procediments basats en els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, i que aquestes provisions de lloc de treball es duran a terme pels procediments de concurs, i de lliure designació, amb convocatòria pública.

L'article 64 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, en matèria de funció pública, estableix el contingut i publicitat de les convocatòries:

"Les convocatòries, tant les de concurs com les de lliure designació, han de ser publicades en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), i han d'establir un termini de quinze dies hàbils per a la presentació de les sol·licituds. Es poden aprovar unes bases generals de convocatòries, que serveixin per a totes les places que es convoquin successivament. Les convocatòries han d'incloure, en tot cas:

a) La denominació, el nivell i la localització del lloc.

b) Els requisits que s'exigeixen per poder-hi optar, d'acord amb les relacions de llocs de treball.

c) Els mèrits a valorar d'acord amb el contingut del lloc de treball i el barem de puntuació, per al cas de concurs.

d) La puntuació mínima establerta, si s'escau, per a l'adjudicació de les vacants convocades, per al cas de concurs. Les resolucions de les convocatòries, tant les de concurs de mèrits com les de lliure designació, es publiquen en el DOGC."

L'article 30 del Pacte de condicions del personal funcionari i l'article 29 del Conveni col·lectiu del personal laboral de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès preveuen el dret a la carrera professional administrativa del personal inclòs en el seu àmbit d'aplicació.

Normativa interna, decret d'alcaldia número 513/2023, de 7 de febrer de 2023, pel qual s'estableix el sistema de provisió interna per a llocs de comandament a l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

3. Identificació del lloc de treball

El lloc de cap secció de Prevenció de Riscos Laborals, que es troba vacant, està inclòs al catàleg de llocs de Treball de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès que es va aprovar per Acord de Ple extraordinari de data 2 de desembre de 2022, i es va modificar pels acords del Ple Municipal, en sessions ordinàries celebrades els dies 17 d'abril de 2023 i 24 de juliol de 2023.

El citat lloc de treball consta al catàleg de llocs de treball vigent amb les següents característiques:

 

18.010

Recursos Humans, Organització, Qualitat i Bon Govern

Prevenció de Riscos Laborals

Cap de Secció

Prevenció de Riscos Laborals

F/L

J1 J3

Concurs-oposició, Concurs de mèrits, mobilitat interadministrativa

Grau universitari en dret, ciències del treball, psicologia o equivalent.

C1

A1

24

45

Definides a l'annex del catàleg

Comandament

 

 

4. Característiques i funcions del lloc de treball

4.1.- Característiques del lloc de treball

- Llocs a proveir: 1

- Denominació: Cap de Secció de Prevenció de Riscos Laborals

- Tipus de lloc: Comandament

- Règim Jurídic : Funcionari/Laboral

- Sistema de provisió: Concurs de mèrits per provisió interna

- Adscripció orgànica: Direcció econòmica i serveis corporatius

- Codi lloc catàleg: 18.010

- Grup de classificació: A

- Subgrup: A1

- Nivell: 24

- Complement específic: 1.944,60 euros.

- Jornada: horari d'oficina habitual, amb flexibilitat per treballar puntualment fora de la distribució horària estàndard (amb avís anticipat) sense generar escreix horari que ha de quedar compensat anualment.

4.2.- Funcions del lloc de treball

El Ple de l'ajuntament, en sessió de data 2 de desembre de 2022, va aprovar el Catàleg de llocs de treball de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès corresponent al personal funcionari, laboral i eventual de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, també va aprovar les responsabilitats bàsiques del personal funcionari, laboral i eventual, publicat en data 7 de desembre de 2022 al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en data 9 de desembre de 2022 al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Aquestes responsabilitats van ser modificades posteriorment per l'acord del Ple Municipal, en sessió ordinària celebrada el dia 24 de juliol de 2023, que va modificar el Catàleg de llocs de treball i l'esmentat document de Responsabilitats Bàsiques.

Les principals funcions genèriques d'un cap de la secció, són:

- Definir, d'acord amb els objectius estratègics i de gestió establerts, els objectius funcionals a assolir per la Secció i controlar i avaluar el seu grau d'assoliment.

- Planificar, organitzar i impulsar l'activitat de la Secció per a l'assoliment dels objectius funcionals definits.

- Dirigir, coordinar i supervisar el personal al seu càrrec.

- Dirigir, coordinar i supervisar l'elaboració i execució del pressupost de la Secció i gestionar els recursos materials i econòmics disponibles.

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement, i proposar les millores escaients.

- Representar i defensar els interessos de l'Ajuntament davant de les instàncies competents en relació a les matèries competències de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar ordenances i reglaments relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Vetllar per la seguretat i la salut en el seu lloc de treball i per la del personal que en depèn, així com garantir l'aplicació efectiva de les mesures preventives establertes pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda

Les funcions específiques d'acord amb l'organigrama municipal aprovat mitjançant Decret d'Alcaldia número 2048/2023, de 3 de maig, són les de planificar, dirigir, organitzar, impulsar i coordinar, en les següents matèries:

- Avaluació de riscos laborals.

- Formació pels treballadors/es.

- Pla de prevenció de riscos laborals.

- Planificació i execució de l'activitat preventiva.

- Assessorament en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Coordinar el Comitè de Seguretat i Salut Laboral.

- Informes i memòria de l'activitat preventiva.

- Supervisió de la CAE

 

5. Requisits de participació

Per participar en el procés, les persones aspirants hauran de reunir, en el darrer dia del termini per a la presentació de les sol·licituds, els requisits següents:

- Titulació: Grau universitari de la branca de les ciències socials i jurídiques, psicologia o equivalent.

- 1 any d'antiguitat en el lloc d'origen, ocupant una plaça del grup A i subgrup A1 com a personal funcionari de carrera o laboral fix, funcionari interí o laboral temporal ocupant plaça vacant fins a provisió reglamentaria, o el personal interí i laboral temporal de llarga durada, desenvolupant funcions d'A1, amb més de cinc anys a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, tot i no ocupar plaça.

 

6. Comissió de valoració

La Comissió de Valoració estarà formada per tres membres, designats d'acord amb la resolució de normativa interna pel qual s'estableix el sistema de provisió per a llocs de treball de comandament a l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

A petició de la part social, i sempre i quan així ho autoritzi l'òrgan seleccionador, podran participar com a observadors un membre de la representació social de la Mesa de Negociació de Matèries Comunes que correspongui en cada cas.

La Comissió de Valoració podrà disposar, si així ho creu convenient, la incorporació de personal tècnic especialista que doni suport a la comissió de valoració. En cas que en la prova participi aquest personal tècnic, serà necessària només la presència d'un membre de la Comissió de Valoració, designat prèviament, per assegurar-ne una realització correcta i traslladar posteriorment a la comissió els resultats de la prova. El personal tècnic especialista podrà emetre els informes que correspongui i disposarà de veu davant del de la comissió, però no de vot.

Els membres de la Comissió podran ser recusats d'acord amb l'art. 24 de la Llei 40/2015, 1 d'octubre de Règim jurídic del Sector Públic com qualsevol òrgan col·legiat.

 

7. Procediment

7. 1 Publicitat de la convocatòria

L'anunci de la convocatòria es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i al Portal de l'Empleat, al Portal de Transparència, al Telegram, i es comunicarà al personal mitjançant correu electrònic o altre mitjà de comunicació habitual amb el personal de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Les següents publicacions d'actuacions de la Comissió es duran a terme mitjançant publicitat al Portal de l'Empleat.

7. 2 Presentació de sol·licituds i termini

7.2.1. Podran presentar sol·licitud les persones que compleixin els requisits previstos a la base cinquena d'aquesta convocatòria.

7.2.2. Lloc de presentació de les sol·licituds.

La sol·licitud per participar en aquest procés de provisió s'ha de presentar  pel  suport corporatiu : RH- Processos selectius.

7.2.3. Documentació requerida

- Currículum vitae en el qual s'especifiquin, succintament, les funcions desenvolupades en cadascun dels llocs de treball ocupats en cas que no l'hagi aportat abans o bé no estigui actualitzat en el seu expedient personal.

- Altres documents que la Comissió consideri necessaris per a valorar l'experiència i/o competència.

7.2.4. Termini de presentació

El termini per presentar sol·licituds serà de 15 dies hàbils, a comptar des de la data de publicació de la convocatòria al DOGC, d'acord amb el que s'estableix a les instruccions de treball dels procediments de mobilitat interna i provisió de llocs de treball de comandament o singulars, aprovades mitjançant el decret d'alcaldia número 513/2023, de 7 de febrer.

7.2.5. Llista admesos exclosos

L'òrgan competent aprovarà la llista d'admesos i exclosos en el termini de 10 dies naturals, que serà publicada al Portal de l'Empleat i la designació de la Comissió Tècnica.

La publicació de la llista de persones admeses i excloses preveurà la data d'exposició del projecte i realització de la prova competencial o prova d'aptitud, que serà dins del termini d'un mes des de la publicació de la convocatòria. La publicació s'efectuarà al portal de l'empleat.

El personal aspirant que resulti no admès disposarà del termini de 5 dies hàbils, a partir de la publicació de la llista de persones admeses i excloses, per fer al·legacions, que hauran de ser resoltes i comunicades al personal interessat, amb caràcter previ a la realització de les proves corresponents.

7.2.6. Proposta de la persona candidata

Un cop realitzat el procés selectiu que es detalla a la base vuitena, la Comissió de Valoració en un termini màxim de 5 dies, emetrà proposta, que serà publicada, de la persona candidata que obtingui la major puntuació global del procés selectiu, amb indicació de la puntuació obtinguda.

 

8. Procés de provisió

El procés de provisió consistirà en dues fases: la primera fase, valoració del projecte i la realització d'una prova competencial o prova d'aptitud, i la segona fase valoració curricular.

8.1. Valoració del projecte (fins a 10 punts)

El projecte, que s'haurà de lliurar en format digital (PDF), mitjançant instància genèrica dirigida al servei de Personal i Organització haurà de tenir una extensió mínima de 10 pàgines i màxima de 20 pàgines (a doble cara, tipus de lletra Arial, mida 10), sense que s'hi puguin afegir annexos. El projecte consisteix en la presentació d'una proposta de millora de la Planificació de l'Activitat Preventiva. El projecte s'haurà d'exposar davant de la comissió de valoració en la data establerta durant un temps màxim de 20 minuts. Finalitzada l'exposició, la comissió podrà plantejar a les persones aspirants tot allò que cregui oportú en relació al projecte exposat i requerir tots els aclariments que consideri necessaris. L'exposició es podrà fer mitjançant suport informàtic, previ avís al/la secretari/ària de la Comissió de Valoració.

La qualificació màxima que es podrà obtenir en aquesta prova serà de 10 punts i serà necessària una puntuació mínima de 5 punts per superar-la, en funció dels criteris següents:

- Coherència del projecte exposat.

- Qualitat i viabilitat de les aportacions de millora recollides al projecte.

- Aptituds de sistematització d'informació, planificació i organització de l'exposició, així com l'habilitat de comunicar-lo adientment.

8.2. Prova de competències o prova d'aptitud (fins a 5 punts)

La comissió de valoració determinarà la prova a realitzar, entre prova per competències o prova d'aptitud.

La prova per competències consistirà en:

En acabar l'exposició i possibles aclariments, es realitzarà una entrevista en la qual la comissió de valoració plantejarà qüestions relacionades amb l'adequació de la persona aspirant al perfil competencial requerit per ocupar el lloc de treball.

El perfil competencial tindrà com a referència el directori de competències de l'Ajuntament de Secció de Prevenció de Riscos Laboral. Als efectes de l'entrevista es valoraran les 5 competències següents:

- Orientació a resultats

- Planificació del temps i del treball

- Comunicació

- Gestió de persones

- Iniciativa

La prova d'aptitud consistirà en la resolució d'un o diferents supòsits de caràcter pràctic que demostri el domini de la competència professional, sobre les tasques i responsabilitat del lloc de treball a proveir.

La valoració màxima que es pot obtenir per aquesta prova serà de 5 punts. Les persones candidates que en aquesta fase no assoleixin una puntuació mínima de 2,5 punts quedaran eliminades del procés de provisió del lloc de treball.

8.3. Valoració curricular, trajectòria professional i mèrits (fins a 5 punts)

En aquesta fase es poden obtenir fins a 5 punts, en funció dels criteris següents:

a) Per experiència professional (fins a 3 punts)

- Per experiència a l'administració local, desenvolupant funcions del lloc de treball a proveir a l'ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a raó de 0,50 punts per any treballat o proporcional a la fracció de temps, fins a un màxim de 3 punts.

- Per experiència a l'administració local com a tècnic/a superior A1, desenvolupant funcions de personal, en l'àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals, en qualsevol administració pública o empresa privada, a raó de 0,35 punts per any treballat o proporcional a la fracció de temps, fins a un màxim de 3 punts.

L'acreditació del mèrit d'experiència professional (trajectòria) s'efectuarà mitjançant certificat o faig constar de l'òrgan competent en matèria de personal de l'administració o empresa corresponent, o contractes de treball amb indicació de categoria professional equivalent a tècnic/a de prevenció de riscos laborals.

b) Per formació (fins a 2 punts)

- Per formació realitzada en els darrers cinc anys i relacionada amb el lloc de treball a proveir, fins a un màxim de 1,5 punts, d'acord a l'escala següent:

- Fins a 50 hores acumulades: 0,75 punts

- Fins a 100 hores acumulades: 1 punt

- Més de 100 hores acumulades: 1,5 punts

- Per estar en possessió d'un Mestratge o Postgrau en Prevenció de Riscos Laborals: 1 punt.

c) Per altres mèrits (fins a 1,5 punts)

La comissió de valoració podrà considerar altres mèrits al·legats i justificats per les persones candidates, com ara la participació com a ponent, impartir formació en seminaris, i/o jornades formatives, o per la implantació de projectes o en matèria directament relacionada amb el lloc de treball a proveir, fins a un màxim d'1,5 punts.

 

9. Condicions d'adscripció al nou lloc

El personal proposat per la comissió de valoració s'adscriurà al lloc de treball a proveir, en les condicions que corresponguin en virtut del sistema de provisió emprat concurs de mèrits

En el cas que la persona seleccionada sigui personal funcionari interí o personal laboral no fix, l'adscripció serà provisional, la pèrdua de la condició de funcionari o laboral interí o temporal en la plaça que actualment ocupa, per no superació del procés de selecció per obtenir plaça a l'Ajuntament, suposarà igualment la pèrdua automàtica de l'adscripció al lloc de treball objecte d'aquesta convocatòria.

S'estableix un període de pràctiques de 3 mesos en el que l'aspirant podrà renunciar i el seu superior jeràrquic podrà declarar superat o no superat l'esmentat període.

Aquest període de pràctiques podrà quedar convalidat per l'informe favorable del personal superior jeràrquic si la persona seleccionada ha desenvolupat prèviament i, de manera adequada, les funcions del lloc de treball a proveir per un període igual o superior als tres mesos.

 

10. Règim de recursos

10.1. Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit dictats per l'Alcaldia-Presidència de l'Ajuntament o per l'òrgan en qui delegui, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu o produeixen indefensió o perjudici irreparable als drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar potestativament, d'acord amb l'article 123 de la LPACAP, recurs de reposició en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, o bé podran interposar recurs contenciós administratiu d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, Reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació.

10.2. Contra les resolucions definitives i els actes de tràmit de l'òrgan de selecció, si aquests últims decideixen directament o indirectament el fons de l'assumpte, determinen la impossibilitat de continuar el procés selectiu o produeixen indefensió o perjudici irreparable a drets i interessos legítims, les persones interessades podran interposar, en el termini d'un mes a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació o notificació, recurs d'alçada davant l'autoritat que hagi nomenat als membres de l'òrgan de selecció.

10.3. Tanmateix, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

 

Contra aquest acte, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquest acte, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciosos Administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent al de la recepció de la seva notificació o, si escau, publicació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

En el cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu -silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat o, si escau, publicat la seva resolució- el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en què el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

Tanmateix, podeu interposar qualsevol recurs previst a la legislació vigent que considereu procedent, d'acord amb el que disposa l'article 40.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

 

Sant Cugat del Vallès, 2 de novembre de 2023

 

Carles Brugarolas Conde

Tinent d'alcalde d'Economia, Coneixements i Organització

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11646 {"title":"Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès - Administración local (DOGC nº 2023-9043)","published_date":"2023-11-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11646"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Cugat del Vallès,DOGC,DOGC 2023 nº 9043 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-17/11646-ayuntamiento-sant-cugat-valles-administracion-local-dogc-n-2023-9043 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.