Ayuntamiento de Flix - Administración local (DOGC nº 2023-9039)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación de la Ordenanza fiscal núm. 1, reguladora del impuesto sobre bienes inmuebles (54/2023).

El Ple de l'ajuntament de Flix, en sessió ordinària celebrada el dia 3 de novembre de 2023, va acordar l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança Fiscal número 1 reguladora de l'impost sobre béns immobles.

En compliment del que disposa l'article 178 del Decret Legislatiu 2/2023, de 28 d'abril, pel que s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es sotmet l'expedient a informació pública pel termini de trenta dies a comptar des del dia següent de la inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província, perquè els interessats puguin examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes.

Si transcorregut el citat termini no s'haguessin presentat reclamacions, es considerarà aprovat definitivament l'acord.

 

Flix, 6 de novembre de 2023

 

M. del Carmen Mauri Sales

Secretària accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11360 {"title":"Ayuntamiento de Flix - Administración local (DOGC nº 2023-9039)","published_date":"2023-11-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11360"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Flix,DOGC,DOGC 2023 nº 9039 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-13/11360-ayuntamiento-flix-administracion-local-dogc-n-2023-9039 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.