Ayuntamiento de Centelles - Administración local (DOGC nº 2023-9039)

ANUNCIO sobre aprobación inicial de la modificación de la relación de puestos de trabajo del 2023 que consiste en la reclasificación de cuatro subgrupos profesionales con el fin de iniciar un proceso de promoción interna.

El Ple de l'Ajuntament de Centelles, en sessió extraordinària de 25 d'octubre de 2023, per unanimitat, va adoptar el següent acord:

 

(...)

 

"Primer. APROVAR inicialment la modificació de la relació de llocs de treball 2023 que consisteix amb la reclassificació de quatre subgrups professionals amb la finalitat d'iniciar un procés de promoció interna:

 

CODI

PLAÇA

RÈGIM

GRUP CLASSIFICACIÓ

SISTEMA PROVISIÓ

RECLASSIFICACIÓ DEL GRUP

820

Tècnic de Cultura,educació i cooperació  

L

A2

oposició

Promoció interna de A2 a A1

140

Auxiliar administratiu/va OAC

F

C2

oposició

Promoció interna de C2 a C1

142

Auxiliar administratiu/va Registre Civil

F

C2

oposició

Promoció interna de C2 a C1

640

Cap vigilants municipal

F

C2

oposició

Promoció interna de C2 a C1

 

Segon. EXPOSAR el present acord al públic durant un termini de quinze dies hàbils al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al tauler d'anuncis de la Corporació.

 

Tercer. MANIFESTAR que si en el termini d'exposició pública no s'han presentat al·legacions, l'acord aprovat inicialment esdevindrà definitiu, havent de publicar una ressenya al DOGC."

 

Centelles, 3 de novembre de 2023

 

Josep Paré Aregall

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11356 {"title":"Ayuntamiento de Centelles - Administración local (DOGC nº 2023-9039)","published_date":"2023-11-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11356"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Centelles,DOGC,DOGC 2023 nº 9039 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-13/11356-ayuntamiento-centelles-administracion-local-dogc-n-2023-9039 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.