Ayuntamiento de Alguaire - Administración local (DOGC nº 2023-9039)

ANUNCIO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de obras de reposición del servicio de alumbrado público de la avenida Jaume Nadal d'Alguaire.

Per Decret d'Alcaldia núm. 388 de data 15 de setembre de 2023 es va aprovar inicialment el projecte d'obres titulat Projecte executiu d'obres de reposició del servei d'enllumenat públic de l'avinguda Jaume Nadal d'Alguaire, el qual, s'ha redactat pels Serveis Tècnics Municipals, amb un import d'execució per contracta de 85.926,03 € (Iva Inclòs).

Atès que aquest Projecte ha estat exposat al públic a l'E-Tauler del Web Municipal (www.alguaire.cat), i al Butlletí Oficial de la província de Lleida número 183, de data 20 de setembre de 2023, pel termini de 30 dies, dintre del qual, no s'han presentat al·legacions, el Projecte ha esdevingut aprovat definitivament, la qual cosa es fa pública a l'efecte del que preveu l'article 38.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, aprovat per Decret 179/1995 de 13 de juny i disposicions concordants.

 

Contra les aprovacions definitives que exhaureixen la via administrativa, les persones interessades poden interposar recurs de reposició davant l'Alcaldia, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte. El termini per a resoldre i notificar el recurs de reposició és d'un mes, i la manca de resolució i notificació en termini permet la interposició de recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida.

També es pot interposar directament recurs contenciós administratiu davant l'òrgan judicial adés esmentat en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, si no s'ha interposat abans recurs de reposició.

No obstant això, es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri convenient.

 

Alguaire, 7 de novembre de 2023

 

Inmaculada Roca Vidal

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11350 {"title":"Ayuntamiento de Alguaire - Administración local (DOGC nº 2023-9039)","published_date":"2023-11-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11350"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Alguaire,DOGC,DOGC 2023 nº 9039 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-13/11350-ayuntamiento-alguaire-administracion-local-dogc-n-2023-9039 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.