Ayuntamiento de Sant Quintí de Mediona - Administración local (DOGC nº 2023-9038)

EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto básico y ejecutivo de rehabilitación de la cubierta de la Casa Weyler.

L'Alcalde, mitjançant resolució que signà en data 23 d'agost de 2023, va aprovar inicialment el "Projecte bàsic i executiu de rehabilitació de la coberta de la Casa Weyler", redactat per l'estudi d'arquitectura Taller Pontí, amb un pressupost global de licitació de 87.958,08 euros. (PEC: 72.692,63 euros. IVA: 15.265,45 euros). Així mateix, es va procedir a declarar la urgència en la tramitació de l'expedient, atès que hi concorrien raons d'interès públic que així ho requerien, donant resposta a una situació d'emergència social, a més de donar compliment als terminis d'execució fixats per la subvenció concedida per tal de cofinançar l'actuació, i que no permetien la seva tramitació ordinària.

Aquest projecte ha estat sotmès al tràmit d'informació pública pel termini de 15 dies hàbils, mitjançant anuncis publicats al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 1 de setembre de 2023, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8992 de data 1 de setembre de 2023, i al tauler d'edictes electrònic de la Corporació en data 29 d'agost de 2023.

No havent estat presentades al·legacions durant el període d'exposició pública, el projecte aprovat inicialment ha esdevingut aprovat definitivament, en virtut de la resolució d'alcaldia anterior.

De conformitat amb l'article 38.2 del Reglament d'obres, activitats i serveis del ens locals, aprovat pel Decret 179/1995, de 13 de juny, es fa públic per a coneixement general a través d'edictes al BOPB, DOGC i tauler d'edictes electrònic de la Corporació.

 

Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva publicació. Alternativament i de forma potestativa, es podrà interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la seva publicació. No obstant, es podrà interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri oportuna i legítima en Dret.

 

Sant Quintí de Mediona, 2 de novembre de 2023

 

Bernat Catasús Mora

Alcalde president

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11279 {"title":"Ayuntamiento de Sant Quintí de Mediona - Administración local (DOGC nº 2023-9038)","published_date":"2023-11-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11279"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Quintí de Mediona,DOGC,DOGC 2023 nº 9038 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-10/11279-ayuntamiento-sant-quinti-mediona-administracion-local-dogc-n-2023-9038 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.