Ayuntamiento de Sant Adrià de Besòs - Administración local (DOGC nº 2023-9038)

ANUNCIO relativo a la ampliación de la oferta de empleo público del ejercicio 2023.

La Regidoria de Recursos Humans, en data 29 d'octubre de 2023, ha emès el següent Decret:

 

«Mitjançant Decret de la Regidoria de Recursos Humans de data 17 de març de 2023 es va aprovar l'Oferta pública d'ocupació de l'exercici 2023, amb la indicació expressa del seu possible augment en un 10% addicional i de seva possible ampliació mitjançant ofertes parcials per cobrir necessitats sobrevingudes.

Com sigui que s'ha produït una vacant sobrevinguda.

Atès que l'article 69.1 del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic preveu que la planificació dels recursos humans en les Administracions públiques tindrà com a objectiu contribuir a la consecució de l'eficàcia en la prestació dels serveis i de l'eficiència en la utilització dels recursos econòmics disponible mitjançant la dimensió adequada dels seus efectius i l'article 70 estableix que les necessitats de recursos humans amb assignació pressupostària que s'hagin de proveir mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés, seran objecte de l'Oferta pública d'ocupació, la qual cosa comportarà l'obligació de convocar els corresponents processos selectius per a les places compromeses i fins a un 10 per cent addicional, i es fixarà el termini màxim per convocar-los.

Atès que l'article 60 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals de Catalunya disposa que l'Oferta pública d'ocupació aprovada per a un exercici pot ser modificada durant la seva vigència per a l'exclusió o la inclusió de vacants.

Atès que l'article 21.g) de la Llei 7/85, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local disposa que l'Alcaldia és l'òrgan competent per aprovar l'Oferta pública d'ocupació d'acord amb el pressupost i la plantilla aprovats pel Ple de l'Ajuntament, aprovar les bases de les proves per a la selecció de personal i per als concursos i provisió de llocs de treball.

En ús de les atribucions que em són conferides en virtut del decret de l'Alcaldia de 27 de juny de 2023

 

RESOLC:

 

Primer. Aprovar l'ampliació de l'Oferta pública d'ocupació d'aquesta Corporació per a l'any 2023, incloent-hi la següent plaça que ha esdevingut vacant, sense perjudici d'altres ofertes parcials que es puguin aprovar durant l'exercici:

 

FUNCIONARIS:

 

- Grup

Escala

Subescala

Denominació

Nombre places

Torn

Sistema de selecció

A2

Administració General

De gestió

Tècnic/a de gestió

1

Lliure

Oposició

 

 

Segon. Donar-ne l'oportuna publicitat de conformitat amb la legislació vigent.»

 

Sant Adrià de Besòs, 24 d'octubre de 2023

 

Francisco Burgos Rubiales

Regidor delegat de Recursos Humans

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11277 {"title":"Ayuntamiento de Sant Adrià de Besòs - Administración local (DOGC nº 2023-9038)","published_date":"2023-11-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11277"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Adrià de Besòs,DOGC,DOGC 2023 nº 9038 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-11-10/11277-ayuntamiento-sant-adria-besos-administracion-local-dogc-n-2023-9038 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.