Ayuntamiento de Vilanova de Sau - Administración local (DOGC nº 2023-9030)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de mejora del abastecimiento de agua a Vilanova de Sau, revisión 2023.

El Ple de l'Ajuntament de Vilanova de Sau en data 23 d'octubre de 2023 ha adoptat els següents

 

ACORDS:

 

Primer.- Aplicar el procediment de tramitació d'urgència prevista a l'article 33 de la Llei 39/2015,d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú per a l'aprovació del "Projecte de millora de l'abastament d'aigua a Vilanova de Sau. Revisió 2023" i, en conseqüència, escurçar a la meitat els terminis previstos durant la tramitació del procediment, donada la urgència existent en l'execució de les obres.

 

Segon.- Aprovar inicialment el "Projecte de millora de l'abastament d'aigua a Vilanova de Sau. Revisió 2023", amb un pressupost d'execució de cinc-cents setanta-cinc mil nou-cents seixanta-set mil amb vint-i-cinc cèntims (575.967,25 €), IVA exclòs. Que aplicant el 21% de l'IVA (120.953,12 €), resulta tenir un pressupost d'execució total de 696.920,37 €.

 

Tercer- Efectuar exposició pública del projecte per un període de quinze dies hàbils comptats des de l'endemà de la data de publicació de l'anunci corresponent en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al Diari oficial de la Generalitat (DOGC), al Web municipal i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Vilanova de Sau, període durant el qual es podran formular reclamacions i al·legacions davant d'aquesta Corporació. L'expedient es podrà consultar a l'Ajuntament de Vilanova de Sau.

 

Quart.- Disposar que en el cas de no haver-hi cap reclamació o al·legació en el tràmit de la informació pública, l'aprovació inicial del projecte que es determina en virtut de la present acord esdevindrà definitiu sens perjudici de la publicació prevista a l'article 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels Ens Locals.

Durant el període d'exposició pública els qui tinguin un interès directe o resultin afectats, en els termes previstos a l'article 37 del Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, ROAS, podran examinar l'expedient i presentar-hi les reclamacions que estimin oportunes a les oficines de l'Ajuntament, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Transcorregut el període d'exposició pública sense haver-se presentat reclamacions, l'acord adoptat esdevindrà definitivament aprovat.

 

Vilanova de Sau, 24 d'octubre de 2023

 

Jaume Orra Muntadas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10610 {"title":"Ayuntamiento de Vilanova de Sau - Administración local (DOGC nº 2023-9030)","published_date":"2023-10-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10610"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Vilanova de Sau,DOGC,DOGC 2023 nº 9030 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-30/10610-ayuntamiento-vilanova-sau-administracion-local-dogc-n-2023-9030 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.