Parque Científico y Tecnológico Agroalimentario de Lleida - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9025)

EDICTO sobre aprobación definitiva del expediente de modificación de la plantilla de personal del Consorcio del Parque Científico y Tecnológico Agroalimentario de Lleida para el ejercicio 2023.

Per Acord del Consell d'Administració del 4 de setembre de 2023 es va publicar al Butlletí Oficial de la Província núm. 177 de 12 de setembre de 2023 l'edicte de modificació de la plantilla de personal del Consorci per a l'exercici de 2023, amb la inclusió d'una plaça d'Auxiliar Tècnic de Manteniment del grup C2, personal laboral.

Ates que durant el tràmit d'informació pública, no s'ha presentat cap reclamació, l'expedient ha quedat aprovat definitivament.

En compliment d'allò que disposen els art. 127 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril pel què s'aprova el Text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local i 283 del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril pel que s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, es publica la modificació de la plantilla, amb la creació de les places següents:

 

 

NOM DE LA PLAÇA

DOTACIONS

GRUP

RELACIÓ LABORAL

Auxiliar Tècnic/a de manteniment

1

C2

Laboral

Total

1

 

 

 

 

Contra l'Acord d'aprovació definitiva de l'Expedient de modificació de la plantilla de personal, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden presentar recurs de reposició davant el Consell d'Administració del Consorci en el termini d'un mes, o recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida en el termini de dos mesos, a comptar ambdós terminis de l'endemà de la publicació del present edicte.

 

Lleida, 10 d'octubre de 2023


Jaume Puy i Llorens

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10239 {"title":"Parque Científico y Tecnológico Agroalimentario de Lleida - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-9025)","published_date":"2023-10-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10239"} catalunya DOGC,DOGC 2023 nº 9025,Otros sujetos emisores,Parque Científico y Tecnológico Agroalimentario de Lleida https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-23/10239-parque-cientifico-tecnologico-agroalimentario-lleida-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-9025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.