Ayuntamiento de El Masnou - Administración local (DOGC nº 2023-9025)

ANUNCIO relativo al nombramiento de personal eventual.

Anunci pel qual es dona publicitat del Decret d'Alcaldia número 2023LLDA002663 de data 19 de setembre de 2023, de nomenament de personal eventual del grup municipal del Partit Popular, del qual es transcriu literalment la seva part resolutiva:

 

"Primer. Nomenar personal eventual el senyor David Calet Ramírez, assessor del grup municipal del Partit Popular, amb una retribució bruta anual de nou-mil dos-cents quaranta-dos euros i trenta-set cèntims (9.242,37€), una dedicació de 10 hores setmanals, amb efectes del 20 de setembre de 2023.

 

Segon. Determinar que les retribucions anuals brutes d'aquest personal s'abonaran en catorze pagues, prorratejades en dotze pagues de periodicitat mensual i dues corresponents a les pagues extraordinàries de juny i desembre, i es revisaran anualment en la mateixa proporció que es revisin les retribucions de la resta de personal al servei de l'Ajuntament.

 

Tercer. Determinar que la dedicació parcial implicarà el compliment de la jornada laboral detallada al punt primer i estar a disposició del grup municipal en qualsevol moment que li sigui requerit.

 

Quart. Determinar que el desenvolupament del lloc de treball estarà sotmès a la normativa d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.

 

Cinquè. Autoritzar i disposar les retribucions d'aquest nomenament a les aplicacions pressupostàries RH 91210 11000, RH 91210 11001 i RH 91210 16000, deixant constància de l'existència del corresponent de crèdit disponible per a fer front al nomenament.

 

Sisè. Publicar aquest nomenament a l'e-Tauler, Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Setè. Notificar la present resolució a les persones interessades."

 

El Masnou, 13 d'octubre de 2023

 

Jaume Oliveras Maristany

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10207 {"title":"Ayuntamiento de El Masnou - Administración local (DOGC nº 2023-9025)","published_date":"2023-10-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10207"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Masnou,DOGC,DOGC 2023 nº 9025 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-23/10207-ayuntamiento-masnou-administracion-local-dogc-n-2023-9025 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.