Ayuntamiento de Llançà - Administración local (DOGC nº 2023-9022)

EDICTO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del Reglamento de viviendas vacías para incentivar su incorporación al mercado de alquiler de Llançà (exp. 1227/2022).

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de data 2-10-2023, entre altres, va aprovar inicialment el Reglament d'habitatges buits per incentivar la seva incorporació al mercat de lloguer de Llançà.

De conformitat amb l'article 178 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, el text del reglament se sotmet a informació pública per un termini de trenta dies, mitjançant anunci publicat en el Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i en el e-tauler del web municipal, perquè es pugui examinar l'expedient i formular les reclamacions i suggeriments que estimin pertinents.

En el cas que no es presentin reclamacions o suggeriments contra l'aprovació inicial del present Reglament en el termini d'informació pública i audiència dels interessats, l'acord d'aprovació inicial s'elevarà a definitiu sense necessitat d'acord exprés.

Una vegada aprovat definitivament, es procedirà a la publicació del text íntegre del Reglament en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, en l'e-tauler d'anuncis municipal i s'anunciarà en el DOGC la referència del BOP en què s'hagi publicat íntegrament. Així mateix, es trametrà còpia a l'Administració de l'Estat i de la Generalitat de Catalunya.

 

Llançà, 10 d'octubre de 2023

 

Núria Escarpanter Olivet

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9990 catalunya administración local,Ayuntamiento de Llançà,DOGC,DOGC 2023 nº 9022 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-18/9990-ayuntamiento-llanca-administracion-local-dogc-n-2023-9022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.