Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9022)

EDICTO por el que se da publicidad al Acuerdo Plenario de 27 de septiembre de 2023, que modifica el anterior Acuerdo Plenario de 5 de julio de 2023 relativo a determinar el número, características y retribuciones del personal eventual.

En conformitat amb el que disposa els articles 104.3 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local i 304 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, es dóna publicitat l'Acord Plenari de dia 27 de setembre, que modifica l'anterior acord Plenàri de 5 de juliol de 2023 relatiu determinar el nombre, característiques i retribucions del personal eventual:

"Acord Plenari de 27 de setembre de 2023"

Un cop celebrades les Eleccions Locals convocades mitjançant Reial Decret 207/2023, de 3 d'abril i constituït el nou Ajuntament derivat del seu resultat el dia 17 de juny passat, i en conformitat amb el que disposen els articles 104.1 i 104 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, en concordança amb els articles 304.1 de Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya, 12 del Text Refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre i 23.3 del ROM, resulta necessari procedir a la determinació del nombre, característiques i retribucions del personal eventual d'aquest Ajuntament, pel seu posterior nomenament mitjançant el corresponent decret de l'Alcaldia.

Atès que en aquest acord plenari de principi d'aquest mandat, es va preveure la possibilitat que els Grups polítics municipals disposessin de personal eventual assessor quan els seus portaveus no desenvolupessin les seves funcions en règim de dedicació exclusiva, sinó en un règim de dedicació parcial que comportés un mínim de dedicació de 20 hores setmanals.

Atès que amb dates 26 i 31 de juliol d'enguany la senyora Raquel Albiol i Gilabert ha comunicat a l'Ajuntament que, en la seva condició de Diputada provincial i amb efectes del dia 1 d'agost de 2023, desenvoluparà el seu càrrec en la Diputació de Barcelona de forma retribuïda i en règim de dedicació parcial al 75%, a efectes que aquest Ajuntament modifiqui el seu règim de dedicació en aquest Ajuntament establert a l'acord plenari de 5 de juliol passat, en el sentit de determinar que desenvoluparà el seu càrrec sense cap règim de dedicació específic, circumstància que atorga a aquest Grup el dret a disposar de personal eventual assessor

Atès que, a més, es considera convenient modificar l'import de les retribucions establertes a l'acord de principis de mandat respecte als llocs de treball d'assessors dels Grups polítics municipals.

Per tot això, aquesta Alcaldia, en conformitat amb el que disposa l'article 104 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local proposa al Ple de l'Ajuntament l'adopció dels següents

 

ACORDS

 

Primer.- Modificar el nombre, característiques i retribucions del personal eventual d'aquest Ajuntament que, amb efectes del dia 1 d'octubre de 2023, serà el següent:

 

NUMERO

CARACTERÍSTIQUES

   - Denominació
   - Dedicació

RETRIBUCIONS

1

   - Assessor tècnic de l'Àrea de la Alcaldia
   - Ordinària

62.620,00 €

1

   - Cap de Premsa
   - Ordinària

49.900,00 €

1

   - Director/a del Institut Municipal de Radiodifusió
   - Ordinària

46.188,57 €

3

  - Assessors de projectes d'innovació social i urbana
   - Ordinària

40.900,00 €

1

   - Assessor dels Grups Polítics municipals
   - Ordinària

27.000,00 €

2

   - Assessors dels Grups Polítics municipals
   - Mitja jornada

13.500,00 €

 

 

Segon.- Publicar aquest acord a la Seu Electrònica Municipal i mantenir permanentment actualitzada la informació relativa al número, característiques i retribucions dels llocs de treball de personal eventual d'aquest Ajuntament i, en general i en compliment del Principi de Transparència, difondre en aquest mitjà el contingut d'aquest acord, donant així compliment a les obligacions de publicitat previstes per l'article 104 bis de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i pels articles 5 i següents de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern i 8 i següents de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, Accés a la Informació i Bon Govern de Catalunya.

Publicar, així mateix, aquest acord en el Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el Butlletí d'Informació Municipal, en compliment del que estableixen els articles 104.3 de la Llei 7/85, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local i 304 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya

 

Tercer.- Comunicar aquest acord al Departament municipal de Recursos Humans, a fi que realitzi els tràmits necessaris per a incloure aquesta modificació a la nómina de retribucions, a la Plantilla de Personal i a la Relació de llocs de treball.

 

Cornellà de Llobregat, 9 d'octubre de 2023

 

L'alcalde

 

P. d. f.

Carmen Alonso Higuera

Secretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9981 {"title":"Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat - Administración local (DOGC nº 2023-9022)","published_date":"2023-10-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9981"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat,DOGC,DOGC 2023 nº 9022 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-18/9981-ayuntamiento-cornella-llobregat-administracion-local-dogc-n-2023-9022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.