Mancomunidad de Municipios de El Bages para el Saneamiento - Administración local (DOGC nº 2023-9022)

ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria pública para la realización de pruebas selectivas, mediante concurso-oposición, de una plaza de ingeniero/a, A1.

Es fa públic que per Resolució de Presidència de data 30 de juny de 2023 (núm. 2023/245) s'han aprovat les bases i la convocatòria pública per a la realització de proves selectives, mitjançant concurs-oposició d'una plaça d'Enginyer/a (A1), en règim de funcionari/a de carrera i constitució d'una borsa de treball de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament. La resolució ha estat rectificada per la de 7 de setembre de 2023 (núm. 2023/290) la qual conté un annex amb el text de les bases amb la seva redacció definitiva una vegada efectuades les rectificacions oportunes.

Al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 18 de setembre de 2023 es publiquen les Bases que han de regir el concurs-oposició i el termini de presentació d'instàncies per a participar-hi serà de vint dies naturals des del primer dia hàbil següent a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

La llista d'admesos i exclosos s'anunciaran al tauler d'anuncis electrònic de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament (a la seu electrònica de la Mancomunitat https://mnbages.eadministracio.cat ) i s'especificarà la determinació individualitzada de la composició del tribunal de selecció i s'assenyalarà la data, l'hora i el lloc de l'inici de les actuacions del tribunal de selecció i del desenvolupament del procés selectiu, així com els aspirants que han de realitzar la prova de català i/o castellà, si escau.

 

Manresa, 22 de setembre de 2023

 

Marc Aloy Guàrdia

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10018 {"title":"Mancomunidad de Municipios de El Bages para el Saneamiento - Administración local (DOGC nº 2023-9022)","published_date":"2023-10-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10018"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2023 nº 9022,Mancomunidad de Municipios de El Bages para el Saneamiento https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-18/10018-mancomunidad-municipios-bages-saneamiento-administracion-local-dogc-n-2023-9022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.