Ayuntamiento de Cassà de la Selva - Administración local (DOGC nº 2023-9020)

ANUNCIO relativo a la nueva aprobación inicial y publicación de la propuesta de estructura de costes del servicio de abastecimiento de agua potable y alcantarillado del municipio de Cassà de la Selva (exp. X2023000321).

L'Ajuntament de Cassà de la Selva, en la sessió del Ple del dia 28 de setembre de 2023, ha adoptat el següent acord:

 

"Primer.- Deixar sense efecte l'aprovació de la proposta d'informe emès per PWACS de títol "Proposta d'estructura de costos del servei d'Abastament d'aigua potable i Clavegueram del municipi de Cassà de la Selva (Girona)" aprovat per Ple municipal, en sessió ordinària de data 25 de maig de 2023

 

Segon. - Aprovar la nova la proposta d'informe registrat en data 24 d'agost de 2023 amb núm. de registre d'entrada E2023007138, emès per PWACS de títol "Proposta d'estructura de costos del servei d'Abastament d'aigua potable i Clavegueram del municipi de Cassà de la Selva (Girona)" que s'adjunta com a annex, amb el següent resultat:

 

Estructura de costos simplificada del servei d'aigua i clavegueram de Cassà de la Selva

 

Concepte

% Costos sobre total d'ingressos

Coeficient

Personal

24,0%

0,24

Manteniment i Conservació

14,0%

0,14

Compra d'aigua

20,8%

0,21

Energia elèctrica

6,4%

0,06

Altres Costos (NO REVISABLES)

34,8%

0,35

Total

100%

1,00

 

 

Tercer.- Publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí de la Província de Girona i a l'e-tauler la proposta d'estructura de costos, i sotmetre-la a un tràmit d'informació pública per un termini de vint dies.

 

Quart.- Acordar que, en el cas de no rebre al·legacions en el període establert, l'Alcalde podrà elevar a definitiva l'aprovació de l'estructura de costos proposada."

 

Cassà de la Selva, 5 d'octubre de 2023

 

Pau Presas i Bertran

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9807 {"title":"Ayuntamiento de Cassà de la Selva - Administración local (DOGC nº 2023-9020)","published_date":"2023-10-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9807"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cassà de la Selva,DOGC,DOGC 2023 nº 9020 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-16/9807-ayuntamiento-cassa-selva-administracion-local-dogc-n-2023-9020 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.