Mancomunidad Intermunicipal Voluntaria La Plana - Administración local (DOGC nº 2023-9015)

ANUNCIO relativo a la convocatoria del proceso de selección de estabilización para la provisión de seis plazas de educador/a social, así como la convocatoria del proceso selectivo de estabilización para la provisión, por concurso-oposición, de dos plazas de educador/a social de la Mancomunidad La Plana y la creación de una bolsa de trabajo para cubrir necesidades de empleo no permanente.

Per Resolució de Presidència de data 27 de setembre de 2023 es va aprovar la convocatòria del procés de selecció d'estabilització per a la provisió de sis places d'educador/a social de la Mancomunitat La Plana, així com la convocatòria del procés selectiu d'estabilització per a la provisió, per concurs-oposició, de dues places d'educador/a social de la Mancomunitat La Plana i la creació d'una borsa de treball per cobrir necessitats d'ocupació no permanent.

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà a partir de l'endemà de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) durant un termini de 20 dies naturals.

La citada Resolució de Presidència es transcriu a continuació:

 

 

"RESOLUCIÓ DE PRESIDÈNCIA

 

Atès que en data 22 de desembre de 2022 es van aprovar per Resolució de Presidència entre d'altres, les Bases reguladores del procés selectiu d'estabilització per a la provisió de sis places d'educador/a social de la Mancomunitat La Plana, així com les Bases reguladores del procés selectiu d'estabilització per a la provisió, per concurs-oposició, de dues places d'educador/a social de la Mancomunitat La Plana i la creació d'una borsa de treball per cobrir necessitats d'ocupació no permanent. Essent publicada aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 23 de desembre de 2022.

Atès que en data 23 de desembre de 2022 es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el contingut íntegre de les citades Bases anteriorment.

Vista la obligatorietat que estableix la Llei 20/2921, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en el treball públic, de la qual se'n desprèn que la resolució d'aquests processos selectius haurà de finalitzar abans del 31 de desembre de 2024.

En exercici de les meves competències,

 

RESOLC:

 

PRIMER.- Convocar el procés de selecció d'estabilització per a la provisió de sis places d'educador/a social de la Mancomunitat La Plana.

 

SEGON.- Convocar el procés de selecció d'estabilització per a la provisió, per concurs-oposició, de dues places d'educador/a social de la Mancomunitat La Plana i la creació d'una borsa de treball per cobrir necessitats d'ocupació no permanent.

 

TERCER.- Publicar extracte d'aquesta Resolució en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

 

QUART.- Publicar extracte d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) per tal de que es presentin sol·licituds per prendre part en els citats processos en el termini de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la citada publicació."

 

Malla, 27 de setembre de 2023

 

Pere Medina Serrahima

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9413 {"title":"Mancomunidad Intermunicipal Voluntaria La Plana - Administración local (DOGC nº 2023-9015)","published_date":"2023-10-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9413"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2023 nº 9015,Mancomunidad Intermunicipal Voluntaria La Plana https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-06/9413-mancomunidad-intermunicipal-voluntaria-plana-administracion-local-dogc-n-2023-9015 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.