Ayuntamiento de Santa Coloma de Cervelló - Administración local (DOGC nº 2023-9015)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador del uso de los huertos urbanos de titularidad municipal de Santa Coloma de Cervelló.

El Ple de l'Ajuntament de data 21 de setembre de 2023, va prendre els següents acords:

[...

Primer.- Aprovar inicialment el Reglament que regula l'ús dels horts urbans de titularitat municipal de Santa Coloma de Cervelló.

 

Segon.- Sotmetre l'acord d'aprovació inicial i el projecte de normativa a informació pública durant el termini de trenta (30) dies hàbils mitjançant anunci que s'ha d'inserir al BOPB, al DOGC, un diari de màxima difusió i en el taulell d'anuncis de la Corporació (ETAULER), a fi de que es puguin formular al·legacions i reclamacions.

El termini computarà des de la darrera publicació oficial.

 

Tercer.- Disposar que en cas de no presentar-se al·legacions, l'acord d'aprovació inicial esdevingui definitiu sense cap més tràmit.

 

Quart.- Trametre l'acord d'aprovació definitiva i còpia íntegra i fefaent de la normativa a l'Administració de l'Estat i a la Generalitat de Catalunya.

 

Cinquè.- Un cop definitiu l'acord d'aprovació, publicar el text íntegre de la normativa aprovada definitivament al BOPB i al taulell d'anuncis de la Corporació, inserint al DOGC la referència del BOPB en que hagi estat publicat el text íntegre.

...]

 

Poden consultar el text íntegre d'aquesta normativa, inicialment aprovada, al TAULER D'ANUNCIS (ETAULER) de la nostra web, santacolomadecervello.cat a la següent adreça:

https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=824440003

 

Santa Coloma de Cervelló, 28 de setembre de 2023

 

Anna Martínez i Almoril

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9407 {"title":"Ayuntamiento de Santa Coloma de Cervelló - Administración local (DOGC nº 2023-9015)","published_date":"2023-10-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9407"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Coloma de Cervelló,DOGC,DOGC 2023 nº 9015 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-06/9407-ayuntamiento-santa-coloma-cervello-administracion-local-dogc-n-2023-9015 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.