Ayuntamiento de Carme - Administración local (DOGC nº 2023-9012)

EDICTO sobre aprobación inicial de la modificación del Reglamento de gestión de servicio de cementerio de Carme.

El Ple de l'Ajuntament de Carme, en la sessió de data 2 de desembre de 2022, va adoptar entre d'altres acords, el d'aprovar inicialment la MODIFICACIO DEL REGLAMENT DE GESTIÓ DEL SERVEI DE CEMENTIRI, i sotmetre'l a informació pública per un període de trenta dies.

En compliment del tràmit d'informació pública, els acords esmentats i el text del Reglament es poden consultar a les oficines municipals dilluns, dimecres i divendres entre les 12.00 i les 14.00, durant el termini de trenta dies hàbils des de la publicació del present anunci al Butlletí Oficial de la Província. Aquest mateix anunci es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, a un dels mitjans de comunicació escrita diària, i al taulell d'anuncis de l'Ajuntament.

Les reclamacions i al·legacions es poden presentar davant l'Ajuntament dintre del mateix termini d'informació pública per qualsevol dels mitjans que permet la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Si no s'hi presenta cap reclamació ni al·legació la modificació del reglament de referencia esdevindrà aprovat definitivament sense cap tràmit ulterior, llevat de la seva publicació tal com disposen l'article 178.1.c.) del decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril pel qual s'aprova el text refós de la llei municipal i de regim local de Catalunya i l'article 70.2 de la llei 7/1985 reguladora de les bases de règim local.

 

Recursos procedents contra l'acte:

L'acte és de tràmit, posa fi a la via administrativa i no és susceptible d'impugnació separada. Tanmateix, es podrà interposar qualsevol recurs que es consideri ajustat a dret.

 

"PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT DEL SERVEI PÚBLIC DE CEMENTIRI

 

Article 16è

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ

 

On deia " S'efectuaran concessions de drets funeraris sobre sepultures únicament quan sigui necessari el seu ús per a inhumació de difunt o cendres procedents d'incineració, sen se perjudici del que es preveu a l'article 18.2 del present reglament."

Ha de dir "S'efectuaran concessions de drets funeraris sobre sepultures únicament quan sigui necessari el seu ús per a inhumació de difunt o cendres procedents d'incineració, sense perjudici del que es preveu a l'article 18.2 del present reglament."

 

Amb aquesta modificació el article 16è restarà amb el següent redactat:

"16.1 S'efectuaran concessions de drets funeraris sobre sepultures únicament quan sigui necessari el seu ús per a inhumació de difunt o cendres procedent d'incineració, sense perjudici del que es preveu a l'article 18.2 del present reglament"

 

Article 26è

On deia "A petició de les persones titulars, l'ajuntament podrà revertir en favor seu la titularitat d'aquelles sepultures que els particulars no desitgin continuar mantenint."

Ha de dir "A petició de les persones titulars, l'ajuntament podrà revertir en favor seu la titularitat d'aquelles sepultures que els particulars no desitgin continuar mantenint sense que això doni dret a cap compensació econòmica.

 

Amb aquesta modificació el article 26è restarà amb el següent redactat:

"26.4 A petició de les persones titulars, l'ajuntament podrà revertir en favor seu la titularitat d'aquelles sepultures que els particulars no desitgin continuar mantenint sense que això doni dret a cap compensació econòmica."

 

Article 44è

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ

 

On deia "L'ajuntament podrà comprar als titulars les sepultures que desitgin vendre al preu que s'aprovi en l'ordenança fiscal corresponent, sense perjudici de les cessions gratuïtes o en compensació de serveis funeraris que s'hagin prestat."

Ha de dir "L'ajuntament podrà revertir als titulars les sepultures buides que desitgin cedir al preu que s'aprovi en l'ordenança fiscal corresponent, sense perjudici de les cessions gratuïtes o en compensació de serveis funeraris que s'hagin prestat."

 

Amb aquesta modificació el article 44è restarà amb el següent redactat:

"44 L'ajuntament podrà revertir als titulars les sepultures buides que desitgin cedir al preu que s'aprovi en l'ordenança fiscal corresponent, sense perjudici de les cessions gratuïtes o en compensació de serveis funeraris que s'hagin prestat."

 

Article 49è

PROPOSTA DE MODIFICACIÓ

 

On deia "No podrà obrir-se cap sepultura fins que hagin transcorregut 2 anys i un dia des de la última inhumació, 5 si la defunció es va produir per malaltia infecciosa o contagiosa, o el termini que assenyali el reglament de policia sanitària o la normativa higiènica- sanitària vigent en cada moment."

Ha de dir "No podrà obrir-se cap sepultura fins que hagin transcorregut 3 anys i un dia des de la última inhumació, 5 si la defunció es va produir per malaltia infecciosa o contagiosa, o el termini que assenyali el reglament de policia sanitària o la normativa higiènica- sanitària vigent en cada moment."

 

Amb aquesta modificació el article 49è restarà amb el següent redactat:

"49 No podrà obrir-se cap sepultura fins que hagin transcorregut 3 anys i un dia des de la última inhumació, 5 si la defunció es va produir per malaltia infecciosa o contagiosa, o el termini que assenyali el reglament de policia sanitària o la normativa higiènica- sanitària vigent en cada moment."

 

Carme, 25 de setembre de 2023

 

Marc Sánchez Rodríguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
9154 {"title":"Ayuntamiento de Carme - Administración local (DOGC nº 2023-9012)","published_date":"2023-10-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"9154"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Carme,DOGC,DOGC 2023 nº 9012 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-10-03/9154-ayuntamiento-carme-administracion-local-dogc-n-2023-9012 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.