Ayuntamiento de Canovelles - Administración local (DOGC nº 2023-9001)

ANUNCIO sobre publicación de la lista provisional de aspirantes admitidos y excluidos para la cobertura de una plaza de técnico/a de administración general.

 

Anunci pel qual es fa públic que l'Alcaldessa accidental de l'Ajuntament de Canovelles, el dia 8 de setembre de 2023, ha dictat la resolució que ha estat inscrita amb el número 2023-1288, la qual transcrita literalment, és com segueix:

 

"ANTECEDENTS

Les bases reguladores que regiran el procés de selecció (estabilització), per a la cobertura d'una plaça de Tècnic/a d'Administració General (Grup A1), a través del procediment de concurs, relacionat amb el lloc de treball de Tècnic/a d'Administració General van ser aprovades per Decret d'Alcaldia núm. 2022-2227 de data 23 de desembre de 2022, i publicades al BOPB el dia 28 de desembre de 2022.

La convocatòria del procés selectiu esmentat en el punt anterior va ser publicada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8825, de data 3 de gener de 2023 i en el BOE núm. 181 de 31 de juliol de 2023.

El termini per a la presentació d'instàncies per a participar en el procés selectiu ha finalitzat el dia 29 d'agost de 2023.

Vist l'informe emès pel Cap de recursos humans.

 

FONAMENTS DE DRET

Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el tex refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sobre l'accés a l'ocupació pública.

Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals.

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les administracions públiques.

Ordenança fiscal núm. 20 de l'Ajuntament de Canovelles sobre la taxa per la prestació de serveis i per la realització d'activitats de caràcter administratiu o econòmic.

Art. 21 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de Bases de Règim Local, i l'article 53 del Text refós de la Llei municipal i de Règim Local de Catalunya, aprovat per Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

 

HE RESOLT:

 

Primer. Aprovar la següent relació provisional d'aspirants admesos i exclosos del procés de selecció, per concurs, per a la cobertura d'una plaça de Tècnic/a d'Administració General (Grup A1):

 

 

Aspirants admesos:

 

Nom complet

Català (C1)

Full de càlcul

Aguilera Ibañez, Josué

Acredita

Presenta

Deop i Casals, Júlia

Acredita

Presenta

Perez De la Cruz, Alba

Acredita

Presenta

Romagosa Casañas, Maria Teresa

Acredita

Presenta

Rovira Azorin, Beatriz

Acredita

Presenta

 

 

Aspirants exclosos:

Cap aspirant ha estat exclòs d'aquesta convocatòria.

 

Segon. Concedir un termini de deu dies hàbils per presentar reclamacions d'acord amb la Llei de procediment administratiu. En el supòsit que no es presentin reclamacions, la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos s'entendrà elevada a definitiva.

 

Tercer. Aprovar la composició del Tribunal qualificador que estarà format pels membres següents:

Titulars:

Miquel Sallés Puig, president

Joaquim Corbi Canal, vocal i secretari

Susana Santana Muñoz, vocal

Óscar Lomas Cortés, vocal

Pere Vilà Sanmiquel, designat per l'EAPC

Suplents:

Raúl Toledo Valencia

Rebeca Just Cobos

Montserrat Coll Mañosa

Isaac Morist Tirado, designat per l' EAPC

 

Quart. Convocar als membres del tribunal qualificador el dia 11 d'octubre de 2023, a les 9.30 hores, a les dependències del Teatre auditori Can Palots (carrer de Barcelona, 8-10 de Canovelles), per a la constitució del mateix i desenvolupament de la fase de concurs.

 

Cinquè. Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), a la pàgina web municipal, en el Portal de transparència i en el tauler d'edictes de l'Ajuntament i comunicar-la als membres titulars i suplents del tribunal qualificador.

 

Sisè. Aquest és un acte de tràmit no definitiu i, per tant, no és susceptible de recurs, i això sense perjudici que pugueu exercir els recursos que estimeu procedents, de conformitat amb el que disposa l'article 40.2 i l'article 112 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC)."

 

Canovelles, 12 de setembre de 2023

 

Emiliano Cordero Soria

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8414 {"title":"Ayuntamiento de Canovelles - Administración local (DOGC nº 2023-9001)","published_date":"2023-09-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"8414"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Canovelles,DOGC,DOGC 2023 nº 9001 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-15/8414-ayuntamiento-canovelles-administracion-local-dogc-n-2023-9001 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.