Ayuntamiento de Santpedor - Administración local (DOGC nº 2023-8995)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la modificación del Proyecto técnico relativo a la ampliación y reforma del pabellón polideportivo municipal Rafa Martínez.

Per Resolució d'Alcaldia, número 2023DECR000736, de data 31 d'agost de 2023, s'ha resolt el que es transcriu literalment a continuació:

 

"PRIMER.- Desestimar les al·legacions formulades per la societat COTS I CLARET SL, i per la societat EDDAB , pels fets i fonaments que han quedat exposats.

 

SEGON.- Aprovar definitivament la modificació del projecte tècnic relatiu a l'ampliació i reforma del pavelló poliesportiu Municipal Rafa Martínez, segons projecte elaborat per la Direcció facultativa de l'obra, la societat EDDAB ARQUITECTURA SL, amb l'objecte de modificar l'estructura metàl·lica que es considera necessària per la construcció de l'ampliació del pavelló, i per reflectir la situació actual del plànol de planta del projecte amb el desplaçament dels murs de contenció realment executats a l'obra.

 

TERCER.- Notificar la present resolució a la societat Cots i Claret SL i a la societat Eddab Arquitectura SL.

 

QUART.- Publicar la present resolució al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al tauler d'edictes i a la seu electrònica (e:tauler).

 

CINQUÈ.- Sotmetre a ratificació del Ple la present resolució, en la propera sessió ordinària que se celebri."

 

Si es vol impugnar la present resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats Contenciosos Administratius de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva notificació.

 

Santpedor, 1 de setembre de 2023

 

Agustí Comas Guitó

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
8048 catalunya administración local,Ayuntamiento de Santpedor,DOGC,DOGC 2023 nº 8995 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-09-06/8048-ayuntamiento-santpedor-administracion-local-dogc-n-2023-8995 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.