Ayuntamiento de La Pobla de Montornès - Administración local (DOGC nº 2023-8991)

ANUNCIO sobre aprobación inicial del Proyecto de pavimentación y servicios del paseo de L'Estació.

Aprovat inicialment per acord de la Junta de Govern Local d'11 d'agost del 2023, de conformitat amb la delegació que té efectuada pel Ple, el "Projecte de pavimentació i serveis del Passeig de l'Estació del municipi de La Pobla de Montornès", redactat pel Servei d'Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona, amb un pressupost d'execució per contracta de quatre-cents quatre mil nou-cents seixanta-vuit euros amb cinquanta-un cèntims (404.968,51€)

S'exposa al públic l'esmentat projecte, d'acord amb l'article 235.2 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya i l'article 37 del Decret 179-1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis de les entitats locals, durant el termini de 30 dies hàbils, als efectes del seu examen i presentació de al·legacions i reclamacions.

En cas que no es presentin al·legacions ni reclamacions el projecte esdevindrà definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord

 

La Pobla de Montornès, 22 d'agost de 2023

 

Francesc Larios Mercadé

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7792 {"title":"Ayuntamiento de La Pobla de Montornès - Administración local (DOGC nº 2023-8991)","published_date":"2023-08-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7792"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Pobla de Montornès,DOGC,DOGC 2023 nº 8991 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-31/7792-ayuntamiento-pobla-montornes-administracion-local-dogc-n-2023-8991 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.