Consorcio de Les Vies Verdes de Girona - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-8988)

ANUNCIO sobre aprobación y formalización de una adenda y ocho convenios.

En compliment d'allò previst a l'article 112.2 de la Llei 26/2021, de 3 d'agost de règim jurídic i de procediment administratiu de les Administracions Públiques de Catalunya, es fan públiques els convenis següents:

-Addenda al conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i amb l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro pel cofinançament Antoni pel cofinançament i les condicions d'execució, direcció i lliurament de les obres del projecte via verda entre els nuclis urbans de Platja d'Aro i Sant Antoni de Calonge relacionat amb la convocatòria de subvencions per fomentar l'execució d'actuacions de vies ciclistes de les entitats locals i determinats consorcis susceptibles de finançament procedent del fons europeu de desenvolupament regional (FEDER)

El contingut íntegre d'aquesta addenda es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 120 de data 21 de juny de 2023.

-Conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Quart pel cofinançament i les condicions d'execució, direcció i lliurament de l'actuació 8 ampliació enllumenat públic a la via verda de Quart relacionat amb la convocatòria extraordinària de subvencions de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins, amb el projecte anomenat "Impuls del cicloturisme com a dinamitzador territorial" en execució de l'acord de la conferència sectorial de turisme de 21 de desembre de 2021 en el marc de l'estratègia de sostenibilitat turística en destinacions dins de Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat pels fons Next Generation (UE)

El contingut íntegre d'aquest conveni es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 120 de data 21 de juny de 2023.

- Conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Bescanó i l'Ajuntament de Sant Gregori pel cofinançament i les condicions d'execució, direcció i lliurament de l'actuació 6 connectivitat entre la Vall del Ter i la Vall del Llémena relacionat amb la convocatòria extraordinària de subvencions de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins amb el projecte anomenat "impuls del cicloturisme com a dinamitzador territorial" en execució de l'acord de la conferència sectorial de turisme de 21 de desembre de 2021 en el marc de l'estratègia de sostenibilitat turística en destinacions dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per l'instrument europeu financer Next Generation (UE)

El contingut íntegre d'aquest conveni es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 120 de data 21 de juny de 2023.

- Conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Campllong i Fornells de la Selva pel cofinançament i les condicions d'execució, direcció i lliurament de l'actuació 14 millora de la via verda de Campllong a Fornells de la Selva relacionat amb la convocatòria extraordinària de subvencions de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins amb el projecte anomenat "impuls del cicloturisme com a dinamitzador territorial" en execució de l'acord de la conferència sectorial de turisme de 21 de desembre de 2021 en el marc de l'estratègia de sostenibilitat turística en destinacions dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per l'instrument europeu financer Next Generation (UE)

El contingut íntegre d'aquest conveni es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 120 de data 21 de juny de 2023.

- Conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Bescanó pel cofinançament, les condicions d'execució, direcció i lliurament de l'actuació 17 projecte simplificat per la construcció d'un pas sobre el canal de desguàs de la Grober a Bescanó relacionat amb la convocatòria extraordinària de subvencions de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins amb el projecte anomenat "impuls del cicloturisme com a dinamitzador territorial", en execució de l'acord de la conferència sectorial de turisme de 21 de desembre de 2021 en el marc de l'estratègia de sostenibilitat turística en destinacions dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per l'instrument europeu financer Next Generation (UE)

El contingut íntegre d'aquest conveni es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 158 de data 16 d'agost de 2023.

- Conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Riudellots de la Selva pel cofinançament i les condicions d'execució, direcció i lliurament de l'actuació 2 projecte constructiu de la via verda entre la C25 i l'aeroport, tram entre la C25 i el camí de Mas Seguer, a Riudellots de la Selva relacionat amb la convocatòria extraordinària de subvencions de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins amb el projecte anomenat "impuls del cicloturisme com a dinamitzador territorial", en execució de l'acord de la conferència sectorial de turisme de 21 de desembre de 2021 en el marc de l'estratègia de sostenibilitat turística en destinacions dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per l'instrument europeu financer Next Generation (UE)

El contingut íntegre d'aquest conveni es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 158 de data 16 d'agost de 2023.

-Conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Garrigàs pel cofinançament i les condicions d'execució, direcció i lliurament de l'actuació 1 via verda paral·lela al condicionament de la carretera GIV-6226, de l'N-II a Vilaür per Garrigàs. tram: Garrigàs - Arenys d'Empordà relacionat amb la convocatòria extraordinària de subvencions de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins amb el projecte anomenat "impuls del cicloturisme com a dinamitzador territorial", en execució de l'acord de la conferència sectorial de turisme de 21 de desembre de 2021 en el marc de l'estratègia de sostenibilitat turística en destinacions dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per l'instrument europeu financer Next Generation (UE)

El contingut íntegre d'aquest conveni es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 158 de data 16 d'agost de 2023.

-Conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, l'Ajuntament de la Vall de Bianya i el Consell Comarcal del Ripollès pel cofinançament i les condicions d'execució, direcció i lliurament de l'actuació 4 projecte de , relacionat amb la convocatòria extraordinària de subvencions de Plans de Sostenibilitat Turística en Destins amb el projecte anomenat "impuls del cicloturisme com a dinamitzador territorial", en execució de l'acord de la conferència sectorial de turisme de 21 de desembre de 2021 en el marc de l'estratègia de Sostenibilitat Turística en Destinacions dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per l'instrument europeu financer Next Generation (UE)

El contingut íntegre d'aquest conveni es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 159 de data 17 d'agost de 2023.

-Conveni de cofinançament per a la renovació del ferm a la ruta del Carrilet I amb l'Ajuntament d'Olot

El contingut íntegre d'aquest conveni es pot consultar al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 159 de data 17 d'agost de 2023.

 

Girona, 21 d'agost de 2023

 

Joaquim Roca

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7690 {"title":"Consorcio de Les Vies Verdes de Girona - Otros sujetos emisores (DOGC nº 2023-8988)","published_date":"2023-08-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7690"} catalunya Consorcio de Les Vies Verdes de Girona,DOGC,DOGC 2023 nº 8988,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-28/7690-consorcio-vies-verdes-girona-otros-sujetos-emisores-dogc-n-2023-8988 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.