Ayuntamiento de Olèrdola - Administración local (DOGC nº 2023-8984)

ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial del proyecto modificado de la infraestructura de telecomunicaciones para dar cobertura a zonas oscuras del municipio de Olèrdola.

Per Decret d'alcaldia 2023DECR000548 de data 11 d'agost de 2023, s'ha aprovat inicialment el projecte Modificat infraestructura telecomunicacions per donar cobertura a zones fosques del municipi d'Olèrdola, redactat pels Serveis Tècnics Municipals i signat per Anna Rovira Matas, arquitecta, i Jaume Torta Corral, enginyer, amb un pressupost d'execució per contracte de de 132.803,31 euros ( CENT TRENTA-DOS MIL VUIT-CENTS TRES EUROS AMB TRENTA-UN CÈNTIMS)

El projecte es sotmet a informació pública per un termini de trenta dies hàbils comptadors des de la darrera publicació de l'anunci al BOP o al DOGC. Els mitjans en els quals es donar publicitat d'aquest acord són el BOP, DOGC i al tauler electrònic municipal: https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=814580001

Les al·legacions i reclamacions, les hauran de presentar els interessats davant l'Ajuntament i dins el termini esmentat en el paràgraf anterior, per qualsevol dels mitjans que estableix l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, de 2 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En el cas que dins el termini no es presentin al·legacions ni suggeriments, el projecte esdevindrà aprovat definitivament sense cap més tràmit que el de la seva publicació.

 

Olèrdola, 14 d'agost de 2023

 

Fina Mascaró Bujaldón

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7486 {"title":"Ayuntamiento de Olèrdola - Administración local (DOGC nº 2023-8984)","published_date":"2023-08-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7486"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Olèrdola,DOGC,DOGC 2023 nº 8984 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-22/7486-ayuntamiento-olerdola-administracion-local-dogc-n-2023-8984 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.