Ayuntamiento de Santa Coloma de Cervelló - Administración local (DOGC nº 2023-8982)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto de urbanización de la calle Barrau.

Mitjançant decret núm. 1064 de data 23 de juny de 2023, es va aprovar inicialment el projecte d'urbanització del carrer Barrau de Santa Coloma de Cervelló.

Aquest projecte té el següent pressupost d'execució per contracte: 96.584,76 euros (IVA inclòs).

Es va sotmetre a informació pública per un termini de 30 dies hàbils mitjançant:

Publicació al BOPB de data 29/06/2023.

Exposició a l'e-tauler entre els dies 29 de juny i 10 d'agost de 2023 (ambdós inclosos).

Transcorregut el termini d'informació indicat no s'ha formulat cap al·legació o reclamació o suggeriment, per la qual cosa l'acord de l'aprovació inicial ha esdevingut definitiu amb efectes del dia 11/08/2023.

La qual cosa es fa pública en compliment d'allò que disposa l'article 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals segons el qual "L'acord d'aprovació definitiva del projecte s'ha de publicar al Butlletí Oficial de la província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al butlletí informatiu local, si n'hi ha, i s'ha d'inserir al tauler d'anuncis de la corporació".

 

Contra aquest acte, que és definitiu i posa fi a la via administrativa, es poden interposar, de manera optativa i no simultània, els següents recursos:

Recurs de reposició potestatiu: que ha de presentar-se, davant el mateix òrgan que ha dictat aquest acte, en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al BOPB.

Transcorregut un mes des de la seva presentació sense que hagi estat dictada i notificada cap resolució expressa s'entendrà desestimat per silenci. Llavors, en el termini de sis mesos, a comptar des del dia següent a aquell en que s'entén desestimat per silenci el recurs de reposició, podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona.

Recurs contenciós administratiu, directament, sense previ recurs potestatiu de reposició. Aquest recurs es pot interposar en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la publicació del present anunci al BOPB, davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona en la forma i amb els requisits que determina la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

No obstant això, es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri adient.

 

Santa Coloma de Cervelló, 11 d'agost de 2023

 

L'alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7419 {"title":"Ayuntamiento de Santa Coloma de Cervelló - Administración local (DOGC nº 2023-8982)","published_date":"2023-08-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7419"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Coloma de Cervelló,DOGC,DOGC 2023 nº 8982 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-18/7419-ayuntamiento-santa-coloma-cervello-administracion-local-dogc-n-2023-8982 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.