Ayuntamiento de Palau-solità i Plegamans - Administración local (DOGC nº 2023-8982)

ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de instalación de energía fotovoltaica para autoconsumo en el edificio de la escuela Palau.

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb data 8 de juny de 2023, per resolució d'alcaldia núm. 2023/1158, va acordar el següent:

- Projecte executiu d'instal·lació d'energia fotovoltaica per autoconsum a l'edifici de l'Escola Palau de Palau-solità i Plegamans redactat per l'enginyer industrial Aleix Rifà i Beltran, enginyer industrial, Col·legiat núm. 15431, amb un pressupost de 92.495,58 €, i 19.424,07 € en concepte d'IVA al tipus del 21% (111.919,65 € IVA inclòs).

La qual cosa es fa públic, per a general coneixement, amb la indicació que l'acord esmentat és definitiu en via administrativa, podeu interposar directament recurs contenciós-administratiu davant els Jutjats del Contenciós-administratiu de la província de Barcelona en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la publicació.

Tanmateix, i d'acord amb el que estableix l'art. 123 de la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, existeix la possibilitat de -amb caràcter potestatiu i previ a l'esmentada via jurisdiccional- interposar el recurs de reposició que preveu l'esmentat precepte, recurs que, de ser utilitzat, haurà de presentar-se davant el mateix òrgan que l'hagi dictat, per escrit i en el termini d'un mes comptat des del dia següent al de la publicació.

 

Contra la resolució- expressa o presumpta- del recurs de reposició no es podrà interposar de nou aquest recurs, sinó, si s'escau, directament recurs contenciós-administratiu davant els Jutjats del contenciós administratiu de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la notificació de la resolució, si aquesta fos expressa; si no fos expressa, el termini per interposar el recurs contenciós serà de sis mesos, a comptar des del dia següent a aquell en què el recurs de reposició s'hagi d'entendre presumptament desestimat.

No obstant, podreu interposar-ne qualsevol altre si ho considereu convenient.

 

Palau-solità i Plegamans, 9 d'agost de 2023

 

Eva Soler Guallar

Alcaldessa accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
7413 {"title":"Ayuntamiento de Palau-solità i Plegamans - Administración local (DOGC nº 2023-8982)","published_date":"2023-08-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"7413"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Palau-solità i Plegamans,DOGC,DOGC 2023 nº 8982 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-18/7413-ayuntamiento-palau-solita-plegamans-administracion-local-dogc-n-2023-8982 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.