Ayuntamiento de Taradell - Administración local (DOGC nº 2023-8973)

EDICTO sobre aprobación de la modificación puntual núm. 17 del Plan de ordenación urbanística municipal de Taradell - Estructura de la propiedad del suelo no urbanizable - Parcelaciones y segregaciones (exp. 1055/2023).

El Ple de l'Ajuntament, en sessió del dia 20 de juliol de 2023, va aprovar inicialment "el projecte "Modificació Puntual núm. 17 del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Taradell - Estructura de la propietat del sòl no urbanitzable. Parcel·lacions i segregacions", redactat per l'arquitecte Lluís Rodeja Roca, i d'iniciativa privada per part de Maria Baldomà Segalés, de data juny 2023 (Exp. 1055/2023).

Es sotmet a informació pública durant el termini d'un mes a efectes de presentació de reclamacions i al·legacions, termini que s'amplia en un mes en cas que coincideixi totalment o parcialment amb el mes d'agost.

L'àmbit d'aquest pla especial està afectat per la suspensió, pel termini de dos anys, de la tramitació de plans urbanístics derivats concrets, dels projectes de gestió urbanística i d'urbanització, així com de l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, de reforma, de rehabilitació o enderroc de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets i altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial.

No obstant, i de conformitat a l'establert a l'article 102 del Decret 305/2006, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme de Catalunya, es poden tramitar els instruments i atorgar les llicències fonamentades en el règim vigent que siguin compatibles amb les determinacions de la modificació aprovada inicialment, en el cas que, per la naturalesa dels canvis proposats, no es posi en risc l'aplicació del nou planejament, una vegada definitivament aprovat. El plànol de l'àmbit de la suspensió està publicat al tauler d'edictes de la pàgina web d'aquest Ajuntament www.taradell.cat i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona en data 28 de juliol de 2023.

L'expedient es pot consultar a les oficines municipals, c/ de la Vila, 45 de Taradell, de dilluns a divendres laborables de 9 a 14 h, i els dilluns laborables de 16 a 19 h, així com a la web municipal www.taradell.cat

Si no es formula cap al·legació contra aquest acord d'aprovació inicial s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat de prendre cap altre acord.

 

Taradell, 28 de juliol de 2023

 

M. Mercè Cabanas Solà

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
6948 {"title":"Ayuntamiento de Taradell - Administración local (DOGC nº 2023-8973)","published_date":"2023-08-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"6948"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Taradell,DOGC,DOGC 2023 nº 8973 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2023-08-04/6948-ayuntamiento-taradell-administracion-local-dogc-n-2023-8973 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.